Raamattu kannesta kanteen -keräyksellä hengellistä leipää nälkäisille!

Raamattu on enemmän kuin kirja, se on Jumalan sana, jossa on voima. Me Sansassa pidämme tärkeänä, että ihmiset tuntisivat Raamattunsa. Siksi keräämme varoja Raamattu kannesta kanteen -ohjelmalle Suomessa sekä SAT-7-satelliittitelevision raamatunopetusohjelmiin ulkomailla. Seuraamme netin kautta tulleita lahjoituksia päivittämällä alla näkyvää kertymää arkisin klo 9.30 mennessä. Osallistu nyt!

René Laulajainen

Pitkän linjan laulaja-evankelista René Laulajainen kertoo, että Raamattu kannesta kanteen -ohjelmasta on tullut hänelle elämäntapa. Useimmiten hän kuuntelee ohjelmaa Radio Deistä aamulla. Kuva: www.reneproduction.com.

Keräyksen nettitavoite on täyttynyt ja olemme kiitollisia Jumalalle ja jokaiselle lahjoittajalle! Varoja tarvitaan jatkossakin, joten kiitos, jos voit auttaa edelleenkin!

”Olen kuunnellut Radio Deitä alusta asti ja 10 vuotta Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa säännöllisesti, vain harvoin on jäänyt kuuntelematta. Matkustan paljon Aasiassa ja esimerkiksi Indonesiassa kuuntelen Jukan opetuksia tietokoneelta netin kautta. Täytyy vaan ottaa huomioon monen tunnin aikaero”, kertoo laulaja-evankelista René Laulajainen.

Kuuntele, kun laulaja-evankelista René Laulajainen kertoo ohjelman merkityksestä elämässään.

Hengellinen leipäjono

Oletko kokenut nälkää? Oletko jonottanut leipäjonossa? Silloin tiedät, että pelkkä ruoan näkeminen tai leipäpussin kädessä pitäminen ei täytä vatsaa, vaan ruoka pitää syödä.

Moni kokee tietämättään myös hengellistä nälkää. Ihminen kaipaa jotakin, jonka voi täyttää vain elävä Jumala. Myös kristitty tarvitsee jatkuvasti opetusta Raamatusta ja Jumalasta.

Voimaruokaa Raamatusta – nälkä kasvaa syödessä

Sanan nälkä ei lopu, mutta eipä lopu Sanan leipäkään. Sitä on tarjolla jokaiselle riittävästi ja ilmaiseksi joka päivä. Raamattu on uskovan kansan voimaruokaa, oikeaa superfoodia, jonka tulisi täyttää kaikki elämämme osa-alueet ja hetket. Siten se myös kantaa hedelmää elämässämme.

Me Sansassa pidämme tärkeänä, että ihmiset tuntisivat Raamattunsa. Siksi olemme tarjonneet kuuntelijoille ilmaista radioraamattukoulua, Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa (Rkk),  jo 19 vuoden ajan, ja haluaisimme sen olevan mahdollista jatkossakin. Raamattua opettaa Kylväjän lähetysteologi Jukka Norvanto, ja toimittajana on Elina Tuohisto-Kokko.

Nykyisin ohjelmalla on lähes 200 000 viikkokuuntelijaa Radio Dein ja Järviradion kuuluvuusalueilla sekä myös Ruotsissa ja Norjassa. Ohjelman tuottaminen ja radioiminen maksaa Sansalle noin 170 000 euroa vuodessa. Norvannon opetukset löytyvät myös netistä, ja kuukauden ensimmäisenä maanantaina radioitavat teemaluennot löytyvät Soundcloudista. Rkk-opetuksista on myös mobiilisovellukset iPhone-, Android- ja Windows 8.0 -laitteille.

Raamatunopetukseen liittyviä kirjoja ja äänitteitä voi tilata nettikaupastamme Putiikista.

Tule jakamaan Sanan leipää

Leipä on ilmaista, mutta sen jakaminen maksaa. Sansan tuottama Rkk-ohjelma antaa mahdollisuuden Sanan perusteelliseen opiskelemiseen kotioloissa. Tukemalla ohjelman radiointikustannuksia vaikutat siihen, että kymmenet tuhannet kuuntelijat voivat jatkossakin opiskella Raamattua siellä, missä ovat.

Samaa Jumalan sanan nälkää on ulkomaillakin. Osa keräyksen tuotosta käytetään SAT-7:n satelliittitelevisiotyöhön ja raamatunopetusohjelmien tuotantoon. SAT-7:n ohjelmia lähetetään ympäri vuorokauden viidellä kanavalla ja kolmen satelliitin kautta. Kanavien näkyvyysalueilla asuu satoja miljoonia ihmisiä Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa sekä Etu- ja Keski-Aasiassa. Sansa tukee SAT-7:n arabian-, farsin- (persia) ja turkinkielistä työtä.

Lahjoita soittamalla 0600 199 09

Puhelun hinta on 10,26 euroa + paikallisverkkomaksu

Kiitos lahjastasi, se lyhentää hengellistä leipäjonoa.
Jumala sinua siunatkoon!

 

Evankeliumi luo yhteyden Kiinassa – 19.2. Sansan kolehtipyhän kohde

Kristilliset radio-ohjelmat ovat Kiinassa kuunneltavissa myös netissä ja sosiaalisen median kautta. Haasteita ja esteitä kristillistä mediaa vastaan on. Työ silti etenee. Tukesi avulla laajennetaan evankeliumin tarjontaa ja raamattuopetusta satojen miljoonien ihmisten käyttämillä kanavilla. Evankeliumi luo yhteyden Kiinassa. Autathan siinä!

Jaa parasta lahjaa – toivon evankeliumia SAT-7 Türkin välityksellä

”Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa.” Joh. 1:5. Kristillinen satelliittitelevisio SAT-7 Türk lähettää ohjelmia rohkaistakseen ja vahvistaakseen turkkilaisia kristittyjä. Ohjelmia katsovat muutkin kuin kristityt, ja heille kanava tarjoaa totuudenmukaista tietoa kristinuskosta.

Kohti toivoa SAT-7 Parsin kanssa

SAT-7 Parsin farsinkielisten tv-ohjelmien näkyvyysalueella asuu satoja miljoonia ihmisiä, joista moni etsii totuutta, toivoa ja kestävää perustusta elämälleen. Kun ihminen löytää kanavan, katsoo sitä ja tutustuu Jeesukseen, hänen elämänsä muuttuu. Me suomalaiset voimme tarjota evankeliumia iranilaisille. Lahjoita nyt.

Kohti toivoa – keräys

SAT-7:n,TWR:n ja FEBC:n ohjelmat tavoittavat ihmisiä maissa, joissa kristittynä eläminen on vaikeinta. Televisio- ja radio-ohjelmat ovat monelle myös se puuttuva oma seurakunta. Auta meitä kertomaan Kristus-valosta ja toivosta vaikeissa oloissa eläville lähimmäisillemme. Lahjoita nyt.

Pakolaislapsia

Toivoa Lähi-itään

Haluatko kuulla hyviä uutisia Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta? Haluatko antaa pakolaisleirien lapsille paremmat yöunet? Tue satelliittitelevisio SAT-7:n ohjelmia, jotka välittävät toivoa ja anteeksiantoa vihan keskelle.

Hannat jakavat siskolle kans!

Sansan Hanna-työ kustantaa radio-ohjelmia Indonesian, Intian, Kambodžan, Turkin ja uutuutena 2017 Kazakstanin naisille. Ohjelmat auttavat naisia jokapäiväisessä elämässä ja tuovat esille kristillisen toivon. Jaa hyvää radiolla ja tue Hanna-työtä!

Pin It on Pinterest

Haku