TWR360-kristilliset mediasisällöt

TWR:n uudistettu mobiilisovellus tarjoaa nopean pääsyn kristillisiin mediasisältöihin. TWR360-niminen sovellus sisältää ääni- ja videomateriaalia sekä tekstitiedostoja 47 kielellä.

TWR360-sovelluksella voi kuunnella tai ladata sisältöä, joka liittyy muun muassa talouteen, ihmissuhteisiin, uskoon tai kristityn elämään. Mukana on esimerkiksi saarnoja ja raamattuopetusta sekä naisille ja lapsille suunnattua sisältöä. Materiaalia on tuottanut yhteensä 150 TWR:n työalaa ja ulkopuolista kumppania.

Suomalaisille tuttuja radio-ohjelmia ovat esimerkiksi Raamattu kannesta kanteen (Thru the Bible) sekä Naiset toivon lähteellä (Women of Hope).

Maksutta Android- ja iOS-laitteille

TWR360:ssä on materiaalia useilla maailman suurimmista kielistä, esimerkiksi mandariinikiinaksi, espanjaksi, arabiaksi, hindiksi ja englanniksi. Pohjoismaisista kielistä edustettuina ovat ruotsi ja norja.

TWR360:een voi tutustua netissä, ja maksuttomat sovellukset voi ladata osoitteessa www.twr360.org/app. Ne löytyvät myös Applen iTunes -kaupasta iOS-laitteille sekä Google Play -kaupasta Android-laitteille.

Pin It on Pinterest

Haku