skip to Main Content
Liikettä Niveliin

Liikettä niveliin

Aamuruuhkassa bussi mateli Helsingin keskustaan ja siellä vaihdoin raitiovaunuun, joka oli niin täysi, ettei sekaan ollut mahtua. Suurin osa matkustajista oli matkalla samaan suuntaan. Minne oli matka?
Evankeliumin Palapeli

Evankeliumin palapeli

Olen iloinen, että teknologia on myös kristillisessä käytössä. Käytössä ovat ne mediakanavat, joita ihmiset käyttävät mieluiten. Silloin radio- ja tv-ohjelmat ovat miljoonien ulottuvilla.
Vauvaterapiaa Kotikäynneillä Ja Nuortenilloissa

Vauvaterapiaa kotikäynneillä ja nuortenilloissa

Yksivuotias Joy kulkee paljon mukana työssäni. Viime viikolla olimme kotikäynnillä sairaan seurakuntalaisen luona. Istuimme lattialla, ja siinä helmitaulun ja pehmolelujen välissä kuuntelin sairauskertomukset. Oli kevyempi ilmapiiri kaiken vaikean keskellä, kun Joy leikitti rouvaa samalla iloisesti.
Lähetystyön Päivitys Käynnissä

Lähetystyön päivitys käynnissä

Lähetystyö ei ole herättänyt kovin suuria intohimoja – paitsi viime päivinä. Helmikuussa otsikoihin nousivat Suomen Lähetyslentäjien hakemus kirkon lähetysjärjestöksi ja piispainkokouksen raportti "Missiologinen tuntemus ja osaaminen kirkon työssä". Seurakunnissakin kaivataan tuuletusta ja päivitystä lähetystoimintaan.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku