skip to Main Content
Palloilua Kroatiassa

Palloilua Kroatiassa

Jalkapallo muutti kroaattien arkea. Maajoukkueen kannatuslaulut soivat jatkuvasti, ja kaupoista myytiin loppuun kaikki mahdollinen kannatuskrääsä. Myös pukeutumisessa oli värivalikoima supistunut punaiseen, valkoiseen ja siniseen. Pastorikin meni niin pitkälle, että muutti finaaliottelun sunnuntaina jumalanpalvelusajan!
Pysähdyksiä Ja Juoksua

Pysähdyksiä ja juoksua

Silitän 96-vuotiaan Oskarin poskea, hyvästelen ja kerron, että lähden Hyvinkäälle töihin. "Nähdään pari viikon päästä”, sanon. Työn vastapainona elämääni on kuulunut viimeisen kymmenen vuoden aikana vanhuksien hoitoa. Kolme heistä on päässyt jo perille. Jokainen elämä ja saattomatka on jättänyt jälkensä: omanlaisen pysähdyksen elämään ja myös riemun siitä, että elää ja pääsee liikkeelle!
Turvapaikka Saatiin Jeesuksessa

Turvapaikka saatiin Jeesuksessa

Jumalalla on hallinnassaan myös pahojen ihmisten suunnitelmat. Idrissin äiti kohtasi jälleen valon, ja Iiris on saanut turvapaikan Jeesukselta.
Luopumisen Tuskaa

Luopumisen tuskaa

Lapsuuden- ja nuoruudenkotini myytiin kesällä. Vanhempani muuttivat omakotitalosta pienempään asuntoon ja toiseen kaupunkiin. Autoin talon tyhjentämisessä ja muuttotavaroiden pakkaamisessa. Viikon aikana omasta elämästä vilahteli muistoja ja mielikuvia kuin filmillä − mitä kaikkea elämä onkaan sisältänyt. Tunsin vuorotellen hilpeyttä, myötätuntoa, kaipausta, ylpeyttä ja surua.
Onko Sinullakin Informaatio-empatia-ähky?

Onko sinullakin informaatio-empatia-ähky?

Haluatko auttaa muita, mutta silti ahdistut ympäriltä kuuluvista avunhuudoista? Median myötä koko maailma avautuu avunanto- ja pyyntöpaikkana. Jos emme tiedä rajojamme ja missä seisomme Jumalassa, olo voi olla ahdistunut.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku