skip to Main Content
Suomalainen Keidas Mongolian Autiomaassa

Suomalainen keidas Mongolian autiomaassa

Tervetuloa lukemaan blogiani! Olen käynyt Suomessa ja nähnyt teidän maatanne ja elämäänne. Nyt haluan kertoa, millaista meillä on Mongoliassa ja miten tehokasta on kristillinen perheradiotyö.
Hyvän Paimenen ääni

Hyvän paimenen ääni

Moni on eksyksissä ja yksin elämänsä taakkojen keskellä. Näin oli myös indonesialainen 40-vuotias, kahden lapsen äiti. Miten hyvä paimen auttoi häntä?
Me Tarvitsemme Teitä!

Me tarvitsemme teitä!

Kirjoitan teille nyt viimeistä kertaa. Olen hämmentyneen kiitollinen kaikista rukouksistanne ja lahjoituksistanne. Minua liikuttaa teidän anteliaisuutenne ja sydämellisyytenne.
Sydämen Sykettä Aasiassa

Sydämen sykettä Aasiassa

Kun kuntelen, millaista tietä tapaamani aasialaiset ovat kulkeneet erilaisten uskomusten ja uskontojen keskellä, alan ymmärtää, kuinka erilaisessa maailmassa elämme.
Naimisiin Kroatiassa

Naimisiin Kroatiassa

Hääjuhlia on varmasti yhtä monen näköisiä kuin on avioliittojakin. Kroatilaisissa häissä on omat piirteensä. Joskus tulee verrattua häitä ja hautajaisia.
Montako Kiinalaista Työntekijää Teillä On Toimistolla?

Montako kiinalaista työntekijää teillä on toimistolla?

”Kun lähetystyöntekijät ovat tulleet ja opettaneet meille englantia, niin ehkä jatkossa me voimme tulla ja opettaa Euroopassa kiinan kieltä (mandariinia). Ja toki voimme tulla tekemään työtä myös yhdessä kanssanne Suomessa.”

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku