skip to Main Content
Aluetapahtumia Lokakuussa Lahdessa, Joensuussa, Sotkamossa Ja Kauhavalla
Lokakuun alueellisten medialähetyspäivien aiheina ovat Intia, muslimien kohtaaminen ja muuttuva media. Marjut ja Amarjit Chugh kertovat Joensuussa ja Sotkamossa hindinkielisestä tv-työstä. Kuva: Timo Reuhkala.

Aluetapahtumia lokakuussa Lahdessa, Joensuussa, Sotkamossa ja Kauhavalla

Sansalla on lokakuussa alueellisia medialähetyspäiviä eri puolilla maata. Yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa järjestettävät tapahtumat ovat Lahdessa ja Joensuussa 8. lokakuuta, Sotkamossa 9. lokakuuta sekä Kauhavalla 30. lokakuuta.

Lahdessa puhutaan muslimien kohtaamisesta

Lahden Ristinkirkossa lauantaina 8.10. järjestettävän tapahtuman teemana on Muslimien kohtaaminen. Mukana ovat Maarika Laakso-Helle, Sakari Löytty, Pauli Pietiläinen ja Marko Pihlajamaa. Tapahtuman järjestävät Tampereen hiippakunta, Keski-Lahden seurakunta ja Sansa.

Lisätietoa tapahtumakalenterista ja Facebookista.

Joensuussa teemana Iloa Intiaan

Joensuun Pielisensuun kirkossa vietetään 8.10. Iloa Intiaan -päivää. Mukana ovat Marjut ja Amarjit Chugh, Jukka Helle, Matti Innanen, Arja Ryynänen, Ilona Suojama ja Marja Soikkeli. Tapahtuman järjestävät evankelis-luterilainen kirkko Joensuussa ja Sansa.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan 4.10. mennessä osoitteessa www.joensuunevl.fi/ilmoittaudu tai Sansaan, p. 019 457 7700. Lisätietoa tapahtumakalenterista ja Facebookista.

Sotkamossa aiheina Intia ja Indonesia

Sotkamon kirkossa sunnuntaina 9.10. järjestettävän alueellisen medialähetyspäivän teemana on Iloa Intiaan ja Indonesiaan. Mukana ovat muun muassa Marjut ja Amarjit Chugh, Erkki Marin, Sri Widiastuti Nissi, Mia Kela, Terttu Rautiainen-Mulari, Jarkko Lievonen, Pekka Partanen. Päivän järjestäjinä ovat Sotkamon seurakunta ja Sansa.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan 30.9. mennessä Terttu Rautiainen-Mularille, p. 050 573 9018. Lisätietoa tapahtumakalenterista ja Facebookista.

Kauhavalla puhutaan muuttuvasta mediasta

Kauhavan kirkossa vietetään sunnuntaina 30.10. tapahtumaa, jonka teemana on Muuttuva media tavoittaa. Mukana ovat Satu Hauta-aho, Mirja Latva-Laturi, Henna LuomaRisto MäkiTimo Reuhkala, Mervi Viuhko, ”hannat” sekä virtuaalisesti Marja-Liisa ja David Ezzine. Järjestäjinä ovat Kauhavan seurakunta ja Sansa.

Ilmoittaudu mukaan! Lisätietoa tapahtumakalenterista ja Facebookista.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku