skip to Main Content
Mobiilisovellus Baobaon Suosio Kasvaa Kiinassa
FEBC-USA:n Kiinan-työn johtaja James Hwang esittelee Baobao-sovellusta. Kuva: Juha Auvinen.

Mobiilisovellus Baobaon suosio kasvaa Kiinassa

Baobao on mandariinikiinankielinen mobiilisovellus, jolla voi seurata kristillistä opetusta ja kuunnella radio-ohjelmia, jakaa niitä ystäville, laatia suosikkilistoja ja lukea digitaalista lehteä. Runsaan vuoden aikana Baobaon ohjelmia on ladattu yli 5,5 miljoonaa kertaa.

Baobao on FEBC-USA:n tuotantoa, ja Sansa tukee sitä jo neljättä vuotta. Mobiilisovelluksen tavoitteena on viestiä Kiinan nuorille kaupunkilaisille evankeliumi hauskasti ja mielenkiintoisesti, jotta he tutustuvat Kristukseen.

Lokakuusta 2015 joulukuuhun 2016 ladattiin yli 5,5 miljoonaa kertaa jokin Baobaon sisältämistä ohjelmista, kertoo FEBC-USA:n tuore raportti. Yhä useammat kiinalaiset muuttavat ulkomaille, ja myös he käyttävät Baobaoa.

Johtajana entinen NASA:n insinööri

Uusimman iOS-version julkaisemisen jälkeen iPhone- ja iPad-käyttäjien palaute on ollut korostuneen myönteistä. Uusi Baobao-sovellus on viime kesäkuun jälkeen ladattu yli 42 000 kertaa. Sovelluksesta on myös suosittu Android-versio.

Baobao on ylittänyt kaikki tavoitteet. Aluksi FEBC-USA tuotti kolme ohjelmaa. Sitten mukaan ruvettiin ottamaan muita suosittuja mandariinikiinankielisiä ohjelmia, joita olivat tuottaneet FEBC-Kanada, FEBC-Taiwan tai FEBC-Hongkong.

FEBC-USA:n Kiinan-työtä on heinäkuusta 2014 johtanut pastori James Hwang. Hän työskenteli aikaisemmin tutkimusinsinöörinä avaruuteen liittyvän tutkimuksen ja teollisuuden yrityksissä 25 vuotta. Siitä 15 vuotta kului NASA:n, Yhdysvaltain liittovaltion alaisen ilmailu- ja avaruushallintoviraston, palveluksessa. Vuonna 2001 Hwang teki täydellisen alanvaihdoksen.

Baobaosta kerrotaan myös huhtikuun Lähde-lehdessä 2/2017.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku