skip to Main Content
Hyvän Paimenen ääni

Hyvän paimenen ääni

Ajan autolla useasti erään lammastilan ohi. Joka kerran tähyilen, ovatko lampaat laitumella. Siellä on yleensä niin valkoisia kuin mustiakin lampaita sekä toisinaan myös pieniä suloisia karitsoita. Pääsiäisenäkin katselin, josko lauma olisi jo päästetty ulos jaloittelemaan, mutta laitumet olivat vielä tyhjät. Mistä sitä tietää, vaikka osa laumasta olisi päätynyt suomalaisten pääsiäisherkuksi.

Toukokuun ensimmäisenä sunnuntaina kirkoissa puhutaan hyvästä paimenesta, joka pitää huolen omistaan. Moni on eksyksissä ja yksin elämänsä taakkojen keskellä. Näin oli myös indonesialainen 40-vuotias, kahden lapsen äiti. Hän kertoo elämästään:

”Toimin keittäjänä hoitokodissa. Palkka on pieni ja elämä on todella vaikeaa. Raha ei millään tahdo riittää elämiseen ja lasten koulumaksuihin. Melkein menetin uskoni Jumalaan, kun oli niin rankkaa eikä hän tuntunut auttavan. Epätoivon hetkellä kuulin radiosta jaavalaista musiikkia. Jäin kuuntelemaan sitä. Ohjelma oli Toivoa naisille. Ohjelmassa sanottiin, että Jumala ei koskaan hylkää lapsiaan, ei unohda heitä vaan pitää heistä huolen. Puhuja kehotti luottamaan Jumalaan. Seuraavalla viikolla ohjelmassa puhuttiin kärsivällisyydestä Jumalaan luottamisessa. Olen rukoillut paljon ja opetellut luottamaan, ja nyt sydämessäni on rauha.”

Tämä nainen sai kuulla, että Jumala pitää lapsistaan huolen. Nainen opetteli luottamaan Jumalaan − ja sai rauhan. Hyvän paimen kutsuu myös sinua lähelleen, olipa elämäntilanteesi mikä tahansa. Lisää siitä, miten hyvä paimen voi tuoda toivoa ihmisille, voit kuulla kirkoissa Sansan kolehtipyhänä 5. toukokuuta. Myös sinä voit tuoda toivoa maailman naisille antamalla oman lahjasi kolehtiin.

(kuva: Pexels)

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku