skip to Main Content
Tule Tapaamaan Jeremiaa Turkuun

Tule tapaamaan Jeremiaa Turkuun

Perjantaina matkustan junalla Turkuun Jeremian seurassa. Mielenkiinnolla odotan tätä yhteistä matkaamme. Olen tutustunut matkakumppaniini lähemmin tämän talven aikana. Varsin suorapuheinen kaveri, sanoisin. Harvapa tänä päivänä ihan noin suoraan julistaa väkijoukoille. Papit ja paimenet saavat myös kuulla kunniansa. Tällä totuudenpuhujalla on kuitenkin herkkä sydän. Se paljastuu ihmisille, jotka oppivat tuntemaan hänet. Ei ole helppoa seurata kutsumusta, joka vie hankaliin tilanteisiin. Kukapa haluaa kuulla ikäviä asioita omasta elämästään? Jeremiakin valittaa kohtaloaan tuon tuosta. Mutta kutsumus palaa hänen sisällään kuin liekehtivä tuli.

Tämän kriisiajan profeetan perusviesti on ajankohtainen meille tässä ajassa. Jumala iloitsee tehdessään meille hyvää. Jos poikkeamme Hänen teiltään, Hän rakkaudessaan kutsuu meitä takaisin. Se on armoa. Jumala tietää, mikä on meidän parhaaksemme. Jos käännämme selkämme Jumalalle ja Hänen sanalleen, niin kannamme itse siitä seuraukset.

”Näin sanoo Herra: – Pysähtykää ja katsokaa, minne olette menossa, ottakaa oppia menneistä ajoista! Valitkaa oikea tie ja kulkekaa sitä, niin löydätte rauhan.” Jer. 6:16a

Turun Mikaelinkirkossa pääset tutustumaan tähän matkakumppaniini perjantaina 19.5.2017 klo 16.00. Pidä kirkonpenkistä kiinni, luvassa on suoraa puhetta. Tervetuloa!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku