skip to Main Content
Yhteistyöllä Se Sujuu!

Yhteistyöllä se sujuu!

Arkiaamuna peruuttaessani autoa autotallista rukoilen varjelusta itselleni, autolleni ja muille tiellä liikkuville. On alkamassa päivittäinen reilun 50 km työmatka suuntaansa.

Tien päällä näkee ja kokee kaikenlaista. Tarvitsemme yhteiset pelisäännöt, jotta liikenne sujuisi. Sooloilu vaarantaa monen tiellä liikkuvan matkanteon. Suomen vaihtuvat vuodenajat, valon ja pimeyden sekä lämpötilojen vaihtelut sateineen tuovat jo haasteita liikkumiseen ihan riittävästi ilman yksittäisten henkilöiden piittaamattomuutta muista ihmisistä. Vähältä piti tilanteita on ollut useita. Mutta kun kaikki noudattavat yhteisiä pelisääntöjä, niin on hyvä liikkua paikasta toiseen ja liikenne sujuu joutuisammin ja kaikki pääsevät nopeammin perille.

Iloitsen, että meillä on ylipäätään teitä, jotta liikkuminen on mahdollista paikasta toiseen. Vaikka tietyöt joskus hidastavatkin matkan tekoa, niin tien kunnostajat tekevät tärkeää työtä meidän muiden hyväksi, siitä on syytä olla kiitollinen.

Tie perille

Työssäni medialähetyksen parissa maailmani on avartunut monella tavalla. Yksittäisten ihmisten arki eri puolilla maailmaa on tullut tutummaksi. Kaikkialla eivät tiet edes ole itsestään selvyys. Esimerkiksi Intiassa on alueita, joissa liikkuminen paikasta toiseen on vaikeaa ja hidasta.

Tekniikka on tuonut uusia upeita mahdollisuuksia viedä evankeliumia maihin, jonne ei voi lähettää lähetystyöntekijöitä. Tekniikka on alusta, joka mahdollistaa evankeliumin välittämisen tavallisille ihmisille ns. suljetuissa maissa. Tarvitaan kuitenkin paljon yhteistyötä niin kotimaassa kuin ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta tavoite toteutuu. Yhteiset pelisäännöt ja yhteen hiileen puhaltaminen ovat välttämättömiä.

Kun peruutan autoni sieltä autotallista aamusta toiseen lähteäkseni töihin, olen omalta pienenpieneltä osaltani vaikuttamassa siihen, että moni ihminen toisella puolella maailmaa kuulee Vapahtajastamme Jeesuksesta Kristuksesta. Hän, joka on tie, totuus ja elämä. Häntä seuraamalla kuljemme kestävää tietä ja pääsemme perille.

 

Kuva: Matti Korpiaho

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku