skip to Main Content
Sansa Sai Domini-mobiilisovelluksen Kehittämiseen 10 000 Euroa
Sansassa parhaillaan työn alla oleva Domini on kristillistä ja missionaarista elämäntapaa tukeva mobiilisovellus. Kuva: Shutterstock/nopporn.

Sansa sai Domini-mobiilisovelluksen kehittämiseen 10 000 euroa

Kirkon Mediasäätiö on myöntänyt 10 000 euron tuen Domini-nimiselle mobiilisovellukselle, jota Sansa parhaillaan valmistelee. Sovelluksen toivotaan tarjoavan tavallisille suomalaisille helpon ja nykyaikaisen tavan elää todeksi kristillistä elämää.

– Unelmoin, että reformaation merkkivuonna 2017 tieto uskon uudistavasta voimasta ja sen laittamisesta eteenpäin kulkisi taskuissa ja laukuissa mobiilissa muodossa. Domini kutsuu todistajan tehtävään ja mahdollistaa matalan kynnyksen osallistumisen myös nuorelle sukupolvelle, kuvailee Domini-hanketta vetävä verkostotoiminnan johtaja Mervi Viuhko.

Sansan kumppanina hankkeessa on Kansan Raamattuseura ja yhteistyötahona Suomen lähetysneuvoston alainen nuorten aikuisten lähetystyön edistämisen työryhmä (NALE). Suunnitteluryhmässä on mukana myös kirkon lähetystyön keskus.

– Domini on latinan kielen omistusmuoto sanasta Herra eli suomeksi Herran. Näin nimi kätkee sisäänsä uskontunnustuksen, Mervi Viuhko valaisee.

Kirkon Mediasäätiön myöntämä tuki on tarkoitettu mobiilisovelluksen ennakkovalmisteluun, tuotantoon ja levitykseen.

Katso kaikki tukea saaneet 22 hanketta

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku