skip to Main Content
Elina Karonen Toimittaa Raamattu Kannesta Kanteen -ohjelmaa Maalis-joulukuun Ajan
Elina Karosen ääni on monille Radio Dein kuuntelijoille tuttu jo entuudestaan. Pian häntä kuulee myös Raamattu kannesta kanteen -ohjelmassa. Kuva: Markku Karonen.

Elina Karonen toimittaa Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa maalis-joulukuun ajan

Raamattu kannesta kanteen -ohjelman (Rkk) toimittaja vaihtuu määräajaksi. Heinolalainen kirkon nuorisotyönohjaaja Elina Karonen toimii Marjaana Keräsen sijaisena joulukuuhun asti. Juontoääni vaihtuu maaliskuun alussa.

Monille Radio Dein kuuntelijoille Elina Karosen ääni on entuudestaan tuttu. Hän tekee Viikon päijäthämäläinen -ohjelmaa, Rukous Suomen puolesta -ohjelmaa sekä yhdessä miehensä Markku Karosen kanssa Rukousasema-ohjelmaa.

Elina Karonen työskentelee Sansassa osa-aikaisena ja jatkaa Heinolan seurakunnan osa-aikaisena lähetyssihteerin sijaisena. Rkk-ohjelman lisäksi hän tekee myös seurakuntavierailuja.

– Evankeliumin levittäminen kaikkeen maailmaan on aina ollut sydäntäni lähellä. Median kautta pystymme tavoittamaan tämän päivän keinoin uskosta osattomia niin Suomessa kuin muualla maailmassa. Rukoukseni on, että jonain päivänä pystymme toteamaan ”kaikki pelastettu”, kuten lapsena huudettiin kymmenen tikkua laudalla -pelissä, Elina Karonen sanoo.

Rkk on suosittu radiossa ja sovelluksena

Maaliskuussa 1997 alkanut Jukka Norvannon raamattuopetuksista koostuva Raamattu kannesta kanteen kuuluu tällä hetkellä Radio Deistä ja Järviradiosta sekä Ruotsissa Radio Boråsista ja Norjassa saamelaisradio Radio DSF:sta.

Radio Dein mukaan ohjelma tavoittaa viikoittain noin 130 000 ja päivittäin noin 25 000 Dein kuuntelijaa. Tuoreimpien lataustietojen mukaan Rkk-sovellus on aktiivisessa käytössä yli 21 000 mobiililaitteessa.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku