skip to Main Content
Eloleiri Alavudella 8.–10. Elokuuta
Eloleirillä Alavuden Aittoosaaressa pääsee saunomaan ja uimaan mutta myös hiljentymään ja kuulemaan lähetystyöstä. Kuva: Shutterstock.

Eloleiri Alavudella 8.–10. elokuuta

Sansa ja Alavuden seurakunta järjestävät Eloleirin Alavudella, Aittoosaaren leirikeskuksessa 8.–10.8.2018. Leirille kutsutaan erityisesti aikuisia ja varttunutta väkeä. Mukaan voi tulla koko ajaksi tai vaikka vain yhdeksi päiväksi.

– Ohjelmassa on sanaa ja lähetysaiheita Lähi-idästä, Israelista ja oman seurakunnan lähetyskohteista, joita ovat muun muassa Intia ja Kypros, kertoo Alavudella asuva Sansan vapaaehtoinen aluetyöntekijä Pirjo Antila, joka on mukana järjestämässä leiriä.

Leiriohjelmassa on myös valinnaisia työpajoja, kuten käsityöpaja ja puutyöpaja, lautapelejä ja Toivoa naisille -rukoushetki. Lisäksi luvassa on normaaliin leirielämään kuuluvia asioita, kuten lipunnostot ja -laskut, saunomista, uintia ja makkaranpaistoa.

Leiristä vastaa Alavuden seurakunnan lähetyskasvatussihteeri Shuhei Yamaguchi, ja ohjelmavastuussa on sekä seurakunnan vapaaehtoisia että työntekijöitä.

Ilmoittautumiset 30.7. mennessä Pirjo Antilalle: pirjo.antila@gmail.com tai 050  531 4124. Koko leirin hinta on 100€ tai 20–30€/päivä.

Katso lisätietoa ja tulosta vaikka eteenpäin jaettavaksi!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku