skip to Main Content

Media muuttaa maailmaa – sydän kerrallaan

Sansa (Medialähetys Sanansaattajat) vie evankeliumia Jeesuksesta radioaalloilla, television, internetin ja mobiiliviestinten välityksellä sinne, missä sitä ei ole vielä kuultu. Ohjelmat rohkaisevat myös vaikeissa oloissa eläviä kristittyjä. Media on voimaväline, jonka avulla ylitetään niin maantieteellisiä kuin kulttuurillisia rajoja. Paikallisten ihmisten tekemä kristillinen mediatyö muuttaa maailmaa, yksi sydän kerrallaan.

− Evankeliumin levittämisen kohteena on aina yksi ihminen. Hän voi elää äärimmäisessä köyhyydessä tai vallan keskiössä. Hänen kääntymisellään voi olla merkitystä vain hänelle itselleen tai hän voi toimia esimerkkinä suurille muutoksille. Pohjimmiltaan hän on kuitenkin ihminen, jonka sydämessä asuu kaipaus Jumalan yhteyteen. Evankeliumi on kerrottava niin, että se koskettaa ihmistä juuri siinä, mitä hän tarvitsee, muistuttaa toiminnanjohtaja Arto Antturi.

Vuonna 1973 Hyvinkäällä perustettu Sansa on yksi Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seitsemästä lähetysjärjestöstä. Olemme allekirjoittaneet kirkon ja lähetysjärjestön välisen perussopimuksen. Sen mukaan kirkon lähetystyö perustuu Raamattuun ja Suomen evankelis-luterilaisen kirkon tunnustukseen. Noudatamme kirkon tunnustusta ja päätöksiä ja toteutamme kirkon lähetysstrategiaa.

Katso ihmistä − Sansan suunta 2025

Toimintasuunnitelma 2022

Vuosikertomus 2021

Yhdistyksen säännöt

Yhdistyksen äänestys- ja vaalijärjestys

Yhdistyksen kokoukset

Sansan kevätkokous pidettiin Hyvinkäällä 11.6.2022.

Syyskokous pidetään Tampereella  la 26.11.2022 klo 13.

Kalevan kirkon Katakombissa, os. Liisanpuisto 1

Kokouksessa asialistalla sääntömääräiset asiat.

Kokouksen yhteydessä järjestetään Näkymätön yhteys -seminaari yhteistyössä Tampereen tuomiokirkkoseurakunnan kanssa. Seminaari pidetään klo 10.30-12, jonka jälkeen on lounas klo 12-13.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku