skip to Main Content

Sansa-kartta-LahetysKaynnissa-YliRajojen

 

Media muuttaa maailmaa – sydän kerrallaan

Sansa (Medialähetys Sanansaattajat) vie evankeliumia Jeesuksesta radioaalloilla, television, internetin ja mobiiliviestinten välityksellä sinne missä sitä ei ole vielä kuultu. Ohjelmat tukevat myös vaikeissa oloissa eläviä kristittyjä. Media on voimaväline, jonka avulla ylitetään niin maantieteellisiä kuin kulttuurillisia rajoja. Paikallisten ihmisten tekemä kristillinen media muuttaa maailmaa, yksi sydän kerrallaan.

Vuonna 1973 Hyvinkäällä perustettu Sansa on yksi Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seitsemästä lähetysjärjestöstä. Olemme allekirjoittaneet kirkon ja lähetysjärjestön välisen perussopimuksen. Sen mukaan kirkon lähetystyö perustuu Raamattuun ja Suomen evankelis-luterilaisen kirkon tunnustukseen. Noudatamme kirkon tunnustusta ja päätöksiä ja toteutamme kirkon lähetysstrategiaa.

Evankeliumi kuuluu kaikille kaikkialla

– Näkymme on alusta asti ollut, että evankeliumi kuuluu kaikille kaikkialla. Maailmassa on yhä satoja miljoonia ihmisiä, jotka voivat kuulla evankeliumin vain mediasta. Työmme jatkuu, jotta näky saavuttaisi täyttymyksensä, kertoo Sansan toiminnanjohtaja Juha Auvinen.

Toimintasuunnitelma 2019

Yhdistyksen säännöt

Vuosikertomus 2018

Vuosi 2018 oli Sansan toiminnan 45. vuosi. Strategiakausi 2016−2020 oli puolivälissä, ja strategian mukaisesti panostettiin digitaalisen median käytön vahvistamiseen alueilla, joissa sillä on edellytykset tavoittaa suuri joukko ihmisiä.

Sansan ulkomaantyön menoista käytettiin Lähi-itään 26 prosenttia, Intiaan 13 prosenttia, muualle Aasiaan 24 prosenttia, Eurooppaan yhdeksän prosenttia, Afrikkaan neljä prosenttia ja globaaliin, maailmanlaajuiseen työhön kuusi prosenttia. Kaikkiaan Sansa teki ja tuki medialähetystyötä 36 kielellä yli 20 maassa.

Vuosikertomus 2018 (nettiversio)

Vuosikertomus 2018 (tiivistelmä, PDF-tiedosto)

Vuosikertomus 2018 (pitkä, PDF-tiedosto)

Lisää materiaalia löytyy mediapankista

Vuosikokous

Medialähetys Sanansaattajat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään la 23.11.2019 klo 15 osoitteessa Hyvinkään seurakuntakeskus, juhlasali, 2. krs, Hämeenkatu 16, Hyvinkää.

Käsiteltävinä sääntömääräiset asiat, mm. vuoden 2020 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Kokouksessa valitaan myös kolme hallituksen jäsentä ja yksi varajäsen.

Kahvitarjoilu klo 13 alkaen. Sansalaisia tavattavissa. Tarjolla myös Lähetyskauppa Putiikin myyntituotteita.

Hallitusehdokkaiden esittely klo 14.

Kokousmateriaali on katsottavissa ja ladattavissa tältä sivulta 11.11.2019 alkaen. Sivulta löytyy myös srk:n edustajan valtakirja, joka edustajan tulee tuoda täytettynä kokoukseen.

Ilmoittautumiset 15.11.2019 mennessä oheisen linkin kautta os. sansa.fi/vuosikokous tai ilmoittautuminen@sansa.fi tai 050 564 3511.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku