skip to Main Content

Media muuttaa maailmaa – sydän kerrallaan

Sansa (Medialähetys Sanansaattajat) vie evankeliumia Jeesuksesta radioaalloilla, television, internetin ja mobiiliviestinten välityksellä sinne, missä sitä ei ole vielä kuultu. Ohjelmat rohkaisevat myös vaikeissa oloissa eläviä kristittyjä. Media on voimaväline, jonka avulla ylitetään niin maantieteellisiä kuin kulttuurillisia rajoja. Paikallisten ihmisten tekemä kristillinen mediatyö muuttaa maailmaa, yksi sydän kerrallaan.

Vuonna 1973 Hyvinkäällä perustettu Sansa on yksi Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seitsemästä lähetysjärjestöstä. Olemme allekirjoittaneet kirkon ja lähetysjärjestön välisen perussopimuksen. Sen mukaan kirkon lähetystyö perustuu Raamattuun ja Suomen evankelis-luterilaisen kirkon tunnustukseen. Noudatamme kirkon tunnustusta ja päätöksiä ja toteutamme kirkon lähetysstrategiaa.

Evankeliumi kuuluu kaikille kaikkialla

– Näkymme on alusta asti ollut, että evankeliumi kuuluu kaikille kaikkialla. Maailmassa on yhä satoja miljoonia ihmisiä, jotka voivat kuulla evankeliumin vain mediasta. Työmme jatkuu, jotta näky saavuttaisi täyttymyksensä, kertoo Sansan toiminnanjohtaja Juha Auvinen.

Toimintasuunnitelma 2020

Yhdistyksen säännöt

Vuosikertomus 2018

Vuosi 2018 oli Sansan toiminnan 45. vuosi. Strategiakausi 2016−2020 oli puolivälissä, ja strategian mukaisesti panostettiin digitaalisen median käytön vahvistamiseen alueilla, joissa sillä on edellytykset tavoittaa suuri joukko ihmisiä.

Sansan ulkomaantyön menoista käytettiin vuonna 2018 Lähi-itään 26 prosenttia, Intiaan 13 prosenttia, muualle Aasiaan 24 prosenttia, Eurooppaan yhdeksän prosenttia, Afrikkaan neljä prosenttia ja globaaliin, maailmanlaajuiseen työhön kuusi prosenttia. Kaikkiaan Sansa teki ja tuki medialähetystyötä 36 kielellä yli 20 maassa.

Vuosikertomus 2018 (nettiversio)

Kevätkokous 2020

Koronavirustilanteen takia Medialähetys Sanansaattajat ry:n (Sansa) sääntömääräinen kevätkokous pidetään erityisjärjestelyin lauantaina 15.8.2020 klo 14, Hyvinkäällä ja Teams-etäyhteydellä.

Kokouskutsu, yhteisöjäsen
Kokouskutsu, varsinainen jäsen
Esityslista kevätkokous 2020
Seurakunnan edustajan valtakirja
Henkilöjäsenen edustajan valtakirja

Myös muu kevätkokousmateriaali tulee tänne ladattavaksi 3.8.2020 mennessä.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku