skip to Main Content

Sansa-kartta-LahetysKaynnissa-YliRajojen

 

Media muuttaa maailmaa – sydän kerrallaan

Sansa (Medialähetys Sanansaattajat) vie evankeliumia Jeesuksesta radioaalloilla, television, internetin ja mobiiliviestinten välityksellä saavuttamattomille kansoille. Ohjelmat tukevat myös vaikeissa oloissa eläviä kristittyjä. Televisio, radio ja älypuhelin ovat voimavälineitä, jotka muuttavat maailmaa, yksi sydän kerrallaan.

Vuonna 1973 Hyvinkäällä perustettu Sansa on yksi Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seitsemästä lähetysjärjestöstä. Olemme allekirjoittaneet kirkon ja lähetysjärjestön välisen perussopimuksen. Sen mukaan kirkon lähetystyö perustuu Raamattuun ja Suomen evankelis-luterilaisen kirkon tunnustukseen. Noudatamme kirkon tunnustusta ja päätöksiä ja toteutamme kirkon lähetysstrategiaa.

Evankeliumi kuuluu kaikille kaikkialla

– Näkymme on alusta asti ollut, että evankeliumi kuuluu kaikille kaikkialla. Maailmassa on yhä satoja miljoonia ihmisiä, jotka voivat kuulla evankeliumin vain mediasta. Työmme jatkuu, jotta näky saavuttaisi täyttymyksensä, kertoo Sansan toiminnanjohtaja Juha Auvinen.

Toimintasuunnitelma 2019

Yhdistyksen säännöt

Vuosikertomus 2017

Vuonna 2017 Sansa syvensi medialähetystyötä erityisesti Aasiassa ja Lähi-idässä vahvistamalla kumppaniensa voimavaroja. Strategian mukaisesti Sansa panosti digitaalisen median käytön vahvistamiseen alueilla, joilla sillä on edellytykset tavoitata suuri joukko käyttäjiä. Lue lisää, missä kaikessa olimme mukana!

Vuosikertomus 2017

Vuosikertomus 2017 tiivistelmänä

Lisää materiaalia löytyy mediapankista

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku