skip to Main Content

Toiminta-aluekartta_EurooppaIlosanomaa Itä-Eurooppaan medialla

Sansa on toimintansa alusta asti vienyt evankeliumia sinne, minne lähetystyöntekijät eivät pääse. 1970-luvulla työ suuntautui paljolti rautaesiripun taakse, ja Sansa tuki kristillistä radiotyötä venäjän, kroatian, puolan, armenian sekä unkarin kielillä.

Työnäky on edelleen sama: haluamme viedä evankeliumia median välityksellä sinne, minne muuten on vaikea päästä. Vuosikymmenten kuluessa ja Euroopan avauduttua työmme painopiste on yhä vahvemmin siirtynyt Aasiaan ja Lähi-itään.

Monien lähetystyöntekijöiden Kroatia

Sansa on tehnyt työtä jugoslaavien parissa koko toimintansa ajan. Kroatiankielinen radiotyö alkoi vuonna 1974.

Meillä on pitkä yhteistyöhistoria Kroatian evankelisen kirkon kanssa. Vuosikymmenten varrella moni Sansan lähettämä työntekijä on toiminut kirkon työyhteydessä.

Tällä hetkellä lähetystyöntekijämme Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan johtajana ja kansallinen työntekijämme Nenad Hadžihajdić evankelisen kirkon radiotyössä. Kirkko tekee myös tv-työtä.

Venäjän kielellä vuodesta 1973

Sansa on tukenut venäjänkielistä radiotyötä perustamisvuodestaan 1973. Nykyään tuemme Inkerin kirkon viestintää ja erityisesti Karjalan rovastikunnan mediatyötä. Sansan kansallinen työntekijä Oksana Dyba toimii Karjalan rovastikunnan tiedottajana.

Kielemme ja kumppanimme Euroopassa

Sansa tukee Euroopassa kroatian ja suomen/venäjän kielillä tehtävää kristillistä mediatyötä. Yhteistyökumppanimme ovat Kroatian evankelinen kirkkoInkerin kirkko ja TWR.

Fyysisesti Itävallassa mutta maailmanlaajaa medialähetystyötä palvelevat myös lähetystyöntekijämme Eeva ja Jari Vähäsarja.

Lue lisää Sansan ja kumppaneidemme työstä Euroopassa!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku