skip to Main Content

Toiminta-aluekartta_EurooppaIlosanomaa Itä-Eurooppaan medialla

Sansa on toimintansa alusta asti vienyt evankeliumia sinne, minne lähetystyöntekijät eivät pääse. 1970-luvulla työ suuntautui paljolti rautaesiripun taakse, ja Sansa tuki kristillistä radiotyötä venäjän, kroatian, puolan, armenian sekä unkarin kielillä.

Työnäky on edelleen sama: haluamme viedä evankeliumia median välityksellä sinne, minne muuten on vaikea päästä. Vuosikymmenten kuluessa ja Euroopan avauduttua työmme painopiste on yhä vahvemmin siirtynyt Aasiaan ja Lähi-itään.

Monien lähetystyöntekijöiden Kroatia

Sansa on tehnyt työtä jugoslaavien parissa koko toimintansa ajan. Kroatiankielinen radiotyö alkoi vuonna 1974.

Meillä on pitkä yhteistyöhistoria myös Kroatian evankelisen kirkon kanssa. Vuosikymmenten varrella moni Sansan lähettämä työntekijä on toiminut kirkon työyhteydessä.

Tällä hetkellä lähetystyöntekijämme Elina Braz de Almeida toimii Kutinan seurakunnan johtajana ja kansallinen työntekijämme Nenad Hadžihajdic evankelisen kirkon radiotyössä.

Venäjän kielellä vuodesta 1973

Sansa on tukenut venäjänkielistä radiotyötä perustamisvuodestaan 1973. Vuonna 2015 ryhdyimme tukemaan venäjänjuutalaisille suunnattua raamatunopetusohjelmaa. Caspari-keskuksen tuottamaa ohjelmaa voi katsoa netistä missä päin maailmaa tahansa.

Tuemme Inkerin kirkon viestintää ja erityisesti Karjalan rovastikunnan mediatyötä. Sansan kansallinen työntekijä Oksana Dyba toimii Karjalan rovastikunnan tiedottajana.

Kielemme ja kumppanimme Euroopassa

Sansa tukee Euroopassa kroatian ja venäjän kielillä tehtävää kristillistä mediatyötä. Yhteistyökumppanimme ovat Kroatian evankelinen kirkko ja Inkerin kirkko.

Lue lisää Sansan ja kumppaneidemme työstä Euroopassa!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku