skip to Main Content
Evankeliumi Leviää Kiellettyjen Satelliittilautasten Avulla Iranissa
Moni iranilainen kristitty on uskossaan yksin. Median välityksellä hän pääsee mukaan uskovien yhteyteen. Kuva: Shutterstock.

Evankeliumi leviää kiellettyjen satelliittilautasten avulla Iranissa

Iranissa nuoret ovat kasvaneet ilmapiirissä, joka on nujertanut heidän oman tahtonsa ja mahdollisuutensa. He toivovat parempia elinoloja sekä mahdollisuutta opiskella ja tehdä töitä. Vaikka satelliittilautasten omistaminen on Iranissa kiellettyä, sellaisia löytyy puolelta väestöstä. Evankeliumi leviääkin satelliittitelevision välityksellä totuutta ja toivoa epätoivoisesti etsivien iranilaisten keskuudessa.

SAT-7 Pars -televisiokanava lähettää farsinkielistä kristillistä ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa. Ohjelmissa opetetaan armoa ja rakennetaan luottamusta, eikä niissä koskaan hyökätä toisia uskontoja vastaan.

SAT-7 Pars saa runsaasti katsojapalautetta, jossa todistetaan uskosta ja pyydetään esirukousta. Monet kertovat saaneensa apua ongelmiinsa katsottuaan kristillisiä ohjelmia ja tultuaan tuntemaan Jeesuksen. Useiden katsojien elämä on muuttunut täysin, ja perheenjäsenetkin ovat kääntyneet kristityiksi.

Eräässä katsojapalautteessa Fatimah kertoo, kuinka hän rukoillessaan kuuli äänen sanovan: ”Minä loin ihmisen, luonnon ja kaiken muun. Olen Abrahamin ja Mooseksen Jumala, joten mikset pyydä apua minulta? Pyydä, niin näytän sinulle tien.” Fatimah oli myös nähnyt säteilevän miehen taivaasta jakavan leipää ihmisille. Saatuaan Raamatun ja katsottuaan SAT-7:n ohjelmia hän ymmärsi näkynsä liittyneen Jumalaan ja Jeesukseen.

Tv-kanava on ystävä ja kirkko

– SAT-7 Pars on enemmän kuin vain televisiokanava, jossa opetetaan Raamattua ja kristinuskoa. Se on katsojan ystävä, joka ei väisty vaikeuksien keskellä, vaan rukoilee hänen kanssaan, kertoo kanavan ohjelmapäällikkö Nikoo Ordodary.

Medialla on suuri merkitys vainottujen kristittyjen elämässä. Iranissa SAT-7 Pars toimii myös kirkkona niille kristityille, jotka eivät voi kokoontua yhteen. SAT-7 Pars on Sansan yhteistyökumppani.

Tänä vuonna Sansan painopisteenä on kristillinen mediatyö erityisesti vaikeissa oloissa elävien kristittyjen parissa. Vuosi 2016 on Kohti toivoa -teemavuosi. Kristillinen mediatyö tavoittaa ihmisen hänen omalla äidinkielellään, jolloin se kantaa myös hedelmää.

Kohti toivoa -teemavuosi

Lahjoita Kohti toivoa SAT-7 Parsin kanssa -kevätkeräykseen

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku