skip to Main Content
Arabiankielinen Facebook-sivu Kerää Tykkääjiä Ja Kyselijöitä
Arabiankielisen Naiset toivon lähteellä -ohjelman kuuntelijoista 90 prosenttia on ei-kristittyjä.

Arabiankielinen Facebook-sivu kerää tykkääjiä ja kyselijöitä

Arabiankielisen Naiset toivon lähteellä -ohjelman Facebook-sivulla on yli 70 000 tykkääjää. Sivulla käy viikoittain satojatuhansia lukijoita, eniten Irakista, Libyasta, Algeriasta, Marokosta, Tunisiasta ja Egyptistä. Radio-ohjelman kuuntelijoista 90 prosenttia on muita kuin kristittyjä.

Ohjelman Facebook-sivulle tulee runsaasti kommentteja. Jotkut naiset ilmoittavat olevansa etuoikeutettuja saadessaan olla muslimeja. Kun keskustelussa nostetaan esiin vaikkapa musliminaisen asema, he saattavat alkaa kysellä kristinuskosta.

­– Me sanomme, että Jeesus on profeetta. Mitä te sanotte hänestä?, kysyy eräs kommentoija sivun ylläpitäjiltä.

”Haluan tuntea teidän Jumalanne ja Jeesuksen”

Viime aikoina erityisesti Syyrian ja Irakin vaikean tilanteen vuoksi osa naisista sanoo hylänneensä islamin ja pitää itseään ateistina. Monet kutsuvat itseään etsijöiksi tai tutkijoiksi.

– Haluan tuntea teidän Jumalanne ja Jeesuksen. He vaikuttavat niin erilaisilta kuin meidän Jumalamme. Haluan tuntea itseni hyväksytyksi ja rakastetuksi, sivulla kommentoidaan.

Naiset toivon lähteellä -ohjelma liittyy kansainväliseen Hanna-rukousliikkeeseen, jonka kulmakiviä ovat erikieliset radio-ohjelmat ja esirukoilijat eri puolilla maailmaa. Radio-ohjelmissa naisille tarjotaan käytännön ohjeita vaikkapa lasten- tai terveydenhoitoon sekä hengellistä opetusta, jotta usko Jeesukseen voisi syntyä.

Suomalaiset tukevat Naiset toivon lähteellä -ohjelmia Sansan kautta kahdeksalla kielellä. Suomessa on noin 90 Hanna-rukousryhmää. Noin 1400 suomalaista tilaa Hanna-rukouskalenterin, jossa on jokaiselle päivälle yksi rukous.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku