skip to Main Content
Hengelliseen Kasvuun Rohkaiseva Minikiertue Starttaa Maaliskuussa Turusta
Up, in & out -tapahtumien tavoitteena on inspiroida kristittyjä ja seurakuntia syttymään opetuslapsen elämäntavasta. Kuva: Unsplash.

Hengelliseen kasvuun rohkaiseva minikiertue starttaa maaliskuussa Turusta

Turussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa järjestetään kevään aikana Up, in & out – Kristityn kolme kasvusuuntaa -tapahtumat, joiden tavoitteena on inspiroida kristittyjä ja seurakuntia syttymään opetuslapsen elämäntavasta.

Paikallisseurakuntien ja neljän kirkon järjestön toteuttamien tapahtumien taustalla on ajatus rohkaista jokaista kristittyä kasvamaan Jumalan armossa (up), keskinäisessä rakkaudessa ja yhteisöllisyydessä (in) sekä Jeesuksen antamassa tehtävässä (out).

– Tapahtuman tavoite on inspiroida ihmisiä ja seurakuntia syttymään opetuslapsen elämäntavasta ja hengellisestä kasvusta. Taustalla on myös halu tulla yhteen pitkän koronakauden jälkeen ja rakentua yhteisestä uskosta, kertoo Hengen uudistus kirkossamme -järjestön toiminnanjohtaja Timo Pöyhönen.

Mukana kiertueella ovat Pöyhösen lisäksi Taneli Skyttä Lähetysyhdistys Kylväjästä, Virpi Nyman Kansan Raamattuseurasta sekä Mervi Viuhko ja Marja Soikkeli Medialähetys Sanansaattajista. Musiikista vastaa Kristiina Brask. Turussa on mukana myös muusikko Virpi Kätkä, mutta ei musiikkivastuussa. Lisäksi tilaisuuksissa on mukana paikallisia yhteisönrakentajia ja seurakuntalaisia.

Työkaluja seurakunnille ja yksilökristityille

Ensimmäinen Up, in & out -tapahtuma pidetään 10. maaliskuuta Turun Martinkirkossa. 7. huhtikuuta on vuorossa Jyväskylän Palokan kirkko ja 5. toukokuuta Kuopion Alavan kirkko.

Tapahtumissa on kaksi tilaisuutta. Ensimmäinen on suunnattu erityisesti seurakunnan työntekijöille ja vapaaehtoisille, ja luvassa on muun muassa talk show sekä erilaisia työkaluja seurakunnille oman toiminnan kehittämiseen. Jälkimmäinen sopii Pöyhösen mukaan kaikille, joita kiinnostaa tutkia omaa hengellistä kasvua.

– Asioita katsotaan yksittäisen ihmisen näkökulmasta pohtien, mitä nämä kolme kasvusuuntaa tarkoittavat itse kunkin meistä arjessa.

Lue lisää kiertueesta ja ilmoittaudu (jos haluat välipalaa)!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku