skip to Main Content
Henkilöjärjestelyjä Sansassa

Henkilöjärjestelyjä Sansassa

Medialähetys Sanansaattajissa (Sansa) on tarkistettu toimintarakennetta ja joitakin henkilöstön tehtäviä. Seurakuntapalvelujen vetäjänä toimivan, pastori Anitta Vuorelan tehtävänimike on 1.2.2018 alkaen kumppanuuspäällikkö. Se korostaa Sansan pyrkimystä vahvistaa kumppanuuksia, ja on linjassa kansainvälisen kumppanuustoiminnan johtaja -nimikkeen kanssa. Vuorela on johtoryhmän jäsen.

Kasvatustieteen kandidaatti Erja Tillgren on toiminut vuoden alusta 60 prosentin osuudella suunnittelijana (ulkomainen työ). Tehtävään kuuluu muun muassa hankkeiden raportoinnin suunnittelua, seurantaa ja arvioinnin kehittämistä. Hän jatkaa 40 prosentin osuudella johdon assistenttina.

Sansan lähetystyöntekijä, ylioppilasmerkonomi, BA Sirpa Rissanen on siirtynyt vuodenvaihteessa Kyproksesta Mongoliaan, jossa hän toimii Wind FM -perheradion työyhteydessä. Hänen puolisonsa Roy Rissanen työskentelee Mongoliassa MAF:n lähetyslentäjänä Suomen Lähetyslentäjät -järjestön kautta.

Lähettikandidaatti, sosionomi (AMK) Petteri Rantamäki toimii Sansan mediakoordinaattorina 16.12.2017−31.12.2018. Lähettikandidaatti, sosionomi (AMK) Joanna Rantamäki työskentelee Sansassa osa-aikaisesti eri tehtävissä 31.5.2018 saakka.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku