skip to Main Content
Henkilöjärjestelyjä Sansassa
Pääosa Sansan työntekijöistä ja osa senioreista oli elokuussa koolla Hyvinkään kirkonmäellä. Kuvaamisessa on käytetty kauko-ohjattavaa nelikopterikameraa. Kuva: Mikael Tunér.

Henkilöjärjestelyjä Sansassa

Sansassa on elo−syyskuun aikana tehty useita lyhyt- ja pidempiaikaisia henkilöjärjestelyjä. Aivan uutena Hyvinkään toimitalossa työskentelee oikeustradenomi Riika Parviainen, joka toimii johdon assistentti Erja Tillgrenin sijaisena hänen opintovapaansa loppuajan 15.8.−15.12.2016.

Myös fysioterapeutti Satu Hauta-aho Alajärven Lehtimäeltä on yhdistyksessä uusi työntekijä osa- ja määräaikaisena Hanna-työn ohjaajana 1.9.−31.12.2016. Vapaaehtoisena aluetyöntekijänä hän on kuulunut jo aikaisemmin Sansan joukkoihin.

Hanna-työryhmän uudelleenjärjestelyssä Satun tehtävänä on vetää työryhmää ja koordinoida sovittuja Hanna-työn osa-alueita vuoden loppuun. Muina työryhmän jäseninä toimivat saman ajan TWR-Euroopan Hanna-työn koordinaattori Eeva Vähäsarja ja vapaaehtoinen Hanna-lähettiläs Liisa Heinänen Pirkkalasta. Järjestelyyn päädyttiin pitkäaikaisen työntekijän Anne Isokuortin jäädessä pois Sansan palveluksesta.

Muutos myös ulkomaantyössä

Sansan ulkomaisen työn sidosryhmäpäällikkö Kristiina Erelä on jäänyt 18.8.2016 vanhempainvapaalle, joka kestää 31.7.2017 saakka. Hänen tehtävistään vastaa joulukuun alkuun pääosin kansainvälisen kumppanuustoiminnan johtaja Timo Reuhkala.

Medianomi Elina Tuohisto-Kokon osa- ja määräaikaista työsuhdetta Raamattu kannesta kanteen -ohjelman radiotoimittajana on jatkettu 1.11.2016−1.9.2017. Hän toimii Elina Vaittisen sijaisena.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku