skip to Main Content
Vuorela Anitta

Kumppanuuspäällikkö
P. 050 448 8009
anitta.vuorela@sansa.fi

Olen Anitta Vuorela Helsingistä ja työskentelen kumppanuuspäällikkönä. Palvelen seurakuntia ja järjestöjä yhdessä seurakuntapalvelutiimin kanssa. Omaan vastuualueeseeni kuuluvat erityisesti yhteistyösopimukset seurakuntien ja muiden sidosryhmien kanssa.

Ennen Sansaan tuloa olin töissä seurakunnassa, järjestöpuolella sekä perheyrityksessä. Lapsesta asti paikallisseurakunta on ollut minulle tuttu paikka, ja olen kuullut lähetystyöstä jo pyhäkoulusta lähtien. Tapa tehdä lähetystyötä muuttuu ajan myötä. Sansa on ajan hermolla käyttäessään mediaa monipuolisesti sanoman välittämiseen.

Olen pappi ja aiemmalta koulutukseltani myös juristi. Armo ja totuus ovat itselleni tärkeitä. Raamatusta saan evästä jokapäiväiseen elämääni ja sitä haluan myös jakaa muille. Rukous avaa sydämeni ja ajatukseni ymmärtämään paremmin itseäni ja muita sekä Jumalan mahdollisuuksia toimia arjen keskellä.

Vierailen seurakunnissa tarvittaessa. Voin saarnata jumalanpalveluksissa, pitää raamattuopetuksen, puhua lähetystilaisuuksissa ja kertoa vaikkapa Toivoa naisille -työstä.

Lue Anittan blogikirjoituksia!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku