skip to Main Content
Savuoja Arja

Aluepäällikkö
P. 050 437 2154
arja.savuoja@sansa.fi
Sansan yhteyshenkilö Kuopion ja Oulun hiippakunnissa

Medialähetystyö sytyttää ja innostaa minua yhä uudelleen. Seurakuntavierailuilla eri puolilla Oulun hiippakuntaa kerron, kuinka Sansa on tässä työssä mukana. Vierailulla voimme yhdessä ihmetellä Jumalan mahdollisuuksia monipuolisessa, rohkeassa ja kaikkein vaikeimmatkin olot tavoittavassa työmuodossa. Medialähetyksen kiitoradalta sinäkin pääset nopeasti ja vaivattomasti lähetystyön näköalapaikalle!

Aikuisiällä teologian maisteriksi valmistuminen on minulle suurta Jumalan armoa. Sansan työstä kertomisen lisäksi olen vierailuilla käytettävissä myös saarnaajana messuissa sekä raamattutuntien ja hartauksien pitäjänä. Pianonsoitto ja musiikki ovat minulle iloa, voimaa ja toivoa antava harrastus. Vierailuilla toimin tarvittaessa myös säestäjänä ja laulattajana.

Työhöni kuuluvat myös yhteydenpito eri lähetysjärjestöjen työntekijöiden kanssa sekä järjestöjen välisiin kokouksiin ja tapahtumiin osallistuminen. Erilaiset hiippakunnalliset tapahtumat ja niiden järjestelyissä mukana oleminen on myös osa työtäni. Lisäksi työtäni rikastuttaa Sansan vapaaehtoisten kanssa toimiminen, varustaminen ja kouluttaminen.

Sansassa olen työskennellyt vuodesta 2010 alkaen – ensin Etelä-Suomessa, nyt pohjoisessa. Aiemmin olen toiminut puhetyöläisen ammateissa muun muassa opettajana ja myyntiedustajana. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä räätälöidä juuri sinun seurakunnallesi sopivan tilaisuuden!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku