Rukoile Toimi Lahjoita
Vakkilainen Aulis

Vapaaehtoinen aluetyöntekijä
P. 050 338 5008
aulis.vakkilainen@gmail.com
Alue: Oulun seutu, Oulun hiippakunta, kotipaikka Oulu.

Olen Oulussa asuva koneenrakennustekniikan diplomi-insinööri, ja työskentelen ympäristösuojeluun liittyvän tekniikan parissa. Perheessämme on neljä aikuista lasta. Vapaa-aikanani harrastan pyöräilyä, melontaa ja retkeilyä.

Koko perheemme kuuntelee Sansan Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa. Äitini kuunteli ohjelmaa aina kuolemaansa asti. Myös kolme poikaamme kuuntelee, samoin kuin tyttäremme, vaimoni ja minä. Luen Sansan uutisia myös netistä. Perheemme käyttää mediaa monin eri tavoin, ja uskomme medialähetystyön mahdollisuuksiin.

Radiotyö mahdollistaa evankeliumin kertomisen yli muurien, aitojen ja rajojen. Työ erityisesti muslimimaissa olisi ilman radiota ja televisiota lähes mahdotonta. Kristillinen media on vahva ja väkivallaton vastalääke ääriryhmien propagandaan, ja sen avulla kohennetaan myös naisten asemaa.

Haluan olla mukana työssä, johon uskon ja luotan. Yhteystietoni: P. 050 338 5008 tai aulis.vakkilainen@gmail.com. Minuun saa yhteyden myös Sansan palvelukoordinaattorin kautta, p. 050 437 2151 tai merja.vuohela@sansa.fi.

Pin It on Pinterest

Haku