skip to Main Content
Vakkilainen Aulis

Vapaaehtoinen aluetyöntekijä
P. 050 338 5008
aulis.vakkilainen@gmail.com
Alue: Oulun seutu, Oulun hiippakunta, kotipaikka Oulu.

Olen Oulussa asuva koneenrakennustekniikan diplomi-insinööri ja työskentelen ympäristösuojeluun liittyvän tekniikan parissa. Perheessämme on neljä aikuista lasta. Vapaa-aikanani harrastan pyöräilyä, melontaa ja retkeilyä.

Koko perheemme kuuntelee Sansan Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa. Äitini kuunteli ohjelmaa aina kuolemaansa asti. Myös kolme poikaamme kuuntelee, samoin kuin tyttäremme, vaimoni ja minä. Luen Sansan uutisia myös netistä. Perheemme käyttää mediaa monin eri tavoin ja uskomme medialähetystyön mahdollisuuksiin.

Radiotyö mahdollistaa evankeliumin kertomisen yli muurien, aitojen ja rajojen. Työ erityisesti muslimimaissa olisi ilman radiota ja televisiota lähes mahdotonta. Kristillinen media on vahva ja väkivallaton vastalääke ääriryhmien propagandaan, ja sen avulla kohennetaan myös naisten asemaa.

Haluan olla mukana työssä, johon uskon ja luotan. Yhteystietoni: P. 050 338 5008 tai aulis.vakkilainen@gmail.com. Minuun saa yhteyden myös Sansan seurakuntapalveluiden kautta, p. 050 437 2151 / Tea Rasi tai seurakuntapalvelut@sansa.fi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku