skip to Main Content
Heinänen Liisa

Toivoa naisille -lähettiläs
P. 041 503 6078
liisa.heinanen@tutpro.com
Kotipaikka Pirkkala

Asun Pirkkalassa. Tärkeä paikka minulle on myös Utsjoki, jossa vietän aikaa retkeillen ja kalastellen mieheni kanssa. Meillä on kaksi aikuista tytärtä ja viisi lastenlasta.

Harrastan lukemista ja liikuntaa, kumpaakin monipuolisesti. Olen aina pitänyt myös kirjoittamisesta. Minua onnisti, sillä harrastus ja työ yhdistyivät.

Olen tehnyt työurani uutistoimittajana. Siksi olen seurannut ehkä tavallista tarkemmin uutisia naisten ja tyttöjen huonosta tilanteesta ja kaltoin kohtelusta eri puolilla maailmaa. Saadessani tietoja vaikkapa lapsimorsiamista, naisista ihmiskaupan uhreina ja leskien epätoivoisesta asemasta Intiassa, tunsin suuttumusta ja voimattomuutta. Miten tilanteeseen voisi puuttua?

Kun kuulin kansainvälisen Toivoa naisille -rukousliikkeen perustajan Marli Spiekerin puhuvan, innostuin heti asiasta. Marli Spieker kertoi, kuinka vaikeissa tilanteissa elävien naisten elämä muuttui, kun elämään tuli evankeliumin tuoma toivo. Meille Pirkkalaan syntyi Toivoa naisille -ryhmä. Minut kutsuttiin ja koulutettiin myös Sansan Toivoa naisille -lähettilääksi.

Toivoa naisille -työn ydintä ovat tiedon lisääminen maailman naisten tilanteesta, esirukous heidän puolestaan ja heidän äidinkielellään radioitavat Toivoa naisille -ohjelmat. Monissa maissa rukoilijat auttavat käytännöllisellä tavalla. Esimerkiksi Intiassa leskiä autetaan ihmisarvoiseen elämään.

Voiko rukouksella vaikuttaa? Marli Spiekerin sanoin: ”Kun ihminen tekee työtä, ihminen tekee työtä. Kun ihminen rukoilee, Jumala tekee työtä.”

Tulen mielelläni kertomaan Toivoa naisille -työstä ja auttamaan rukousryhmän perustamisessa. Vierailen mielelläni myös jo toimivissa ryhmissä tuomassa uutisia kansainvälisestä Toivoa naisille -työstä. Vierailuni teemana voi olla myös Sansan medialähetystyö, jonka vaikutuspiirissä on yli kaksi miljardia ihmistä. Käytössä ovat nykyaikaiset viestintävälineet. Evankeliumi tavoittaa mobiilin maailman.

Yhteystietoni: p. 041 503 6078 tai liisa.heinanen@tutpro.com. Minuun saa yhteyden myös Sansan seurakuntapalveluiden kautta, p. 050 437 2151 / Tea Rasi tai seurakuntapalvelut@sansa.fi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku