skip to Main Content
Karonen Elina

Rkk-toimittaja
P. 050 534 5619
elina.karonen@sansa.fi

Työskentelen Raamattu kannesta kanteen -ohjelman (Rkk) toimittajan sijaisena elokuuhun 2021. Vierailen mielelläni myös seurakunnissa. Asun Heinolan Vierumäellä ja koulutukseltani olen kirkon nuorisotyönohjaaja.

Evankeliumin levittäminen kaikkeen maailmaan on aina ollut sydäntäni lähellä. Median kautta pystymme tavoittamaan tämän päivän keinoin uskosta osattomia niin Suomessa kuin muualla maailmassa. Rukoukseni on, että jonain päivänä pystymme toteamaan ”kaikki pelastettu”, kuten lapsena huudettiin kymmenen tikkua laudalla -pelissä. Myös kristittyjen juurtuminen Sanaan ja oman palvelupaikan löytäminen Kristus-ruumiissa ovat minulle tärkeitä.

Radiotyöhön ajauduin ”sattumalta” vuonna 2014. Tällä hetkellä teen Radio Deissä vapaaehtoistyönä Rukous Suomen puolesta -ohjelmaa ja Rukousasema-ohjelmaa yhdessä mieheni kanssa. Lisäksi teen Viikon päijäthämäläinen -ohjelmaa. Koen, että Jumala on askel askeleelta ohjannut minua mediatyöhön.

Seurakuntavierailuilla olen käytettävissä sekä saarnaajana että medialähetystilaisuuksien puhujana. En ole teologi, joten saarnaan aina kirkkoherran luvalla. Raamattu on tärkein auktoriteettini. Kävin Raamatunopetusakatemian vuosina 2015−2016.

Seurakuntatyö on minulle tuttua, koska olen tehnyt Heinolan seurakunnassa nuorisotyötä vuosina 1987−2019 ja lähetyssihteerin sijaisuutta kaudella 2019−2020.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku