skip to Main Content
Korkeamäki Riku

Kirkon ja lähetyksen seniorityöntekijä
P. 044 020 2262
riku.korkeamaki@gmail.com
Alue: Oulun seutu, kotipaikka Oulu.

Olen oululainen eläkkeellä oleva opettaja ja alakoulun rehtori. Olin Oulun kaupungin perusopetuksen palveluksessa vuosina 1972–2010. Tulin Ouluun Ruotsista, jossa työskentelin opettajana pohjoisessa Tärendön kunnassa. Sitten muutin Trelleborgiin suomalaislasten opettajaksi, kunnes asetuin Ouluun vuonna 1972.

1980-luvun puolivälissä olin 2,5 vuotta Suomen ja Sambian kahdenvälisen kehitysyhteistyöhankkeen koordinaattorina Afrikassa. Työskentely antoi minulle ja perheelleni tuntumaa myös lähetystyön arkeen.

Lukioaikana toimin Vaasan oppikoulujen Kristillisen Teinikillan puheenjohtajana ja pidin monesti mm. aamuhartauksia Vaasan Lyseossa. Yksi kavereitten minulle antama lempinimi oli ”pastori”. Koulutyössä myöhemmin pidin huolta siitä, että yhteys kotiseurakunnan ja koulun välillä oli kiinteä. Itse asiassa koin, että seurakunta ja koulu ovat samalla asialla kansakunnan kasvattajina.

Eläkkeelle jäätyäni olen ollut aktiivisesti mukana Oulun Pipliaseuran toiminnassa. Seuran puheenjohtajana olen pitänyt raamattutilaisuuksia seurakunnissa ja monesti myös saarnannut sunnuntain messussa. Viime aikoina olen saanut näillä tavoilla olla myös Sansan palveluksessa. Pidänkin suurena etuoikeutena, että saan pitää esillä ikiaikaista Ilosanomaa Sansan suomassa modernissa paketissa.

Yhteystietoni: P. 044 020 2262 tai riku.korkeamaki@gmail.com. Minuun saa yhteyden myös Sansan seurakuntapalveluiden kautta, p. 050 437 2151 / Tea Rasi tai seurakuntapalvelut@sansa.fi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku