skip to Main Content
Kuoppa-aho Marjo

Vapaaehtoinen aluetyöntekijä
P. 0400 637 559
marjo.kuoppa-aho@alajarvi.fi
Alue: Pohjanmaa, Lapuan hiippakunta, kotipaikka Lehtimäki.

Olen Marjo Kuoppa-aho ja asun Alajärven Lehtimäellä mieheni Jorman kanssa. Neljä lastamme ovat muuttaneet jo pois kotoa. Meillä on myös neljä ihanaa lastenlasta. Olen työssä päiväkodissa ja ammatiltani olen lähihoitaja. Harrastan kävelyä, lukemista, laulamista ja käsitöitä. Monenlaiset kurssit ja koulutukset kiinnostavat myös – oppia ikä kaikki!

Lähetystyö on ollut kauan lähellä sydäntäni. Lehtimäen seurakunnan aikana toimin vapaaehtoisena, palkkiotoimisena lähetyssihteerinä noin kymmenen vuotta. Olin lähetystyön johtokunnan sihteerinä, puheenjohtajana ja kirkkovaltuustossakin. Seurakuntatyö tuli tutuksi jo nuorena, kun olin isosena, pidin kerhoja ja toimin päiväkerhon ohjaajana.

Ystäväni innoittamana lähdin mukaan Sansan vapaaehtoistoimintaan ja kouluttautumaan aluetyöhön. Sansaan ja muihin kirkon lähetysjärjestöihin tutustuin lähetyssihteerinä toimiessani. Sansassa minua kiehtoo radion ja television mahti päästä rajojen yli ja ihmisten koteihin.

Voin olla kylvämässä sanaa, ja joku toinen voi niittää ja korjata valmiin sadon Jumalan aittaan odottamaan ylösnousemuksen aamua. Siksi ja sen näyn turvin haluan omalla panoksellani olla mukana tässä työssä.

Olen valmis tekemään monenlaista. Jo lähetyssihteerinä olin mm. postittaja, monistaja, tilittäjä, kahvinkeittäjä, kokki, kaupassa kävijä, leipuri, veisaaja, puheiden pitäjä, juontaja, organisoija, vastuunkantaja, sotkujen selvittäjä, taksi, kouluvierailija, aamunavausten pitäjä sekä vierailijoiden kuskaaja.

Yhteystietoni: marjo.kuoppa-aho@alajarvi.fi. Minuun saa yhteyden myös Sansan seurakuntapalveluiden kautta, p. 050 437 2151 / Tea Rasi tai seurakuntapalvelut@sansa.fi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku