skip to Main Content
Korpiaho Matti

Seniorityöntekijä
P. 050 567 7909
matti.korpiaho@gmail.com
Alue: Koko Suomi, erityisesti Etelä-Suomi ja Pohjanmaa, kotipaikka Hyvinkää.

Sain kipinän lähetystyöhön Etelä-Pohjanmaalla kotikyläni evankeliumijuhlilla. Mukana oleminen uskovaisten nuorten kanssa Helsingin alueella vain vahvisti nuorena saatua sisäistä kutsua. Vuosi Karkun kansankorkeakoulussa ja kaksi vuotta lähetyskoulussa Ryttylässä loivat edellytyksiä myöhemmälle kouluttautumiselle.

Olin mukana kokouksessa, jossa Sansa perustettiin kesäkuussa 1973. Siitä alkaen olen toiminut Sansan työssä.

Vaimoni Tuulan kanssa olin kymmenen vuotta lähetystyössä Itävaltaan tulleiden siirtotyöläisten parissa. Noina vuosina opiskelin myös teologiaa ja valmistuin Zagrebin teologisesta tiedekunnasta. Vuonna 1984 siirryimme Kroatiaan Osijekin luterilaiseen seurakuntaan. Palvelin siellä kirkkoherrana syksyyn 1991 saakka. Samanaikaisesti toimin teologisessa tiedekunnassa opettajana.

Työskentelin Sansan kotimaantyönjohtajana vuosina 1991–2009 ja vierailin monissa seurakunnissa, kunnes jäin eläkkeelle. Nyt jatkan Sansan palveluksessa seniorisopimuksella ja käyn mielelläni yhä seurakuntavierailuilla.

Yhteystietoni: P. 050 567 7909 tai matti.korpiaho@gmail.com. Minuun saa yhteyden myös Sansan seurakuntapalveluiden kautta, p. 050 437 2151 / Tea Rasi tai seurakuntapalvelut@sansa.fi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku