Rukoile Toimi Lahjoita
Vuohela Merja

Palvelukoordinaattori
P. 050 437 2151
merja.vuohela@sansa.fi

Olen Merja Vuohela, Sansan palvelukoordinaattori. Vastaan Sansan seurakuntavierailujen koordinoimisesta, toimin Medialähetyspäivien koordinaattorina, teen erilaisia sihteerin tehtäviä ja yhtenä päivänä viikosta mm. vastaan puhelinvaihteeseen ja postitan.

Iloitsen suuresti saadessani tehdä läheistä yhteistyötä seurakuntien kanssa. Seurakunnat ovat tulleet tutuiksi ja rakkaiksi seurakuntalaisen näkökulmasta mutta myös sakastista käsin, sillä olen toiselta koulutukseltani suntio.

Teen itsekin muutamia seurakuntavierailuja vuodessa. Tampereen hiippakunnan alue on erityisen rakasta minulle. Saarnaan myös mielelläni, mutta koska en ole koulutukseltani teologi, tarvitsen saarnaamiseen aina kirkkoherran luvan.

Molemmat vanhempani ovat siirtokarjalaisia ja vaikka olen asunut koko ikäni Hämeessä, koen olevani enemmän karjalainen kuin hämäläinen. Nauruni raikuu yläkerran työhuoneestani alakertaan saakka, ja hämäläisyyteen rinnastettua hitautta minussa ei ole pisaraakaan.

Asun Janakkalan Tervakoskella, joten syntymäkaupungistani Hämeenlinnasta en järin kauas ole päässyt. Sieluni lepää metsäpoluilla ja peltoteillä kävellessä, Jumalan luomistyötä ihaillen ja hämmästellen. Vapaa-aikani kuluukin lähinnä kahden koirani kanssa lähimetsissä samoillen.

Pin It on Pinterest

Haku