skip to Main Content
Viuhko Mervi

Viestintäjohtaja
P. 050 551 6180
mervi.viuhko@sansa.fi
Sansan yhteyshenkilö Lapuan hiippakunnassa

Olen Mervi Viuhko Soinista ja työskentelen viestintäjohtajana. Juureni ovat Etelä-Pohjanmaalla Soinissa, mistä käsin teen työtäni. Sain lähetyskutsun 15-vuotiaana, ja se on vienyt minua ja perhettäni välillä kauaskin. Olen ollut lähetystyössä Ranskassa ja Senegalissa. Olen pohjakoulutukseltani diakoni, mutta olen opiskellut myös kasvatustieteitä ja nyt opiskelen teologiaa.

Olen saanut kasvaa kasteen armossa. Entistä tietoisemmin ja henkilökohtaisemmin lähdin kulkemaan Isän tahdossa ja johdatuksessa 15-vuotiaana. Sanoin Vapahtajani edessä: ”Tässä olen. Käytä missä ikinä tarvitset.” Lähetyskipinä tuli heti perään. Koulun aamunavauksessa vieraili lähetystyöntekijä, joka sanoi: ”Kenties joskus joku tästäkin joukosta lähtee…” Sanat tulivat suoraan kohti, osuivat sydämeeni, ja siitä hetkestä lähtien tiesin lähetystyön olevan osa elämääni.

Evankeliumissa on valtava muutosvoima! Haluan kutsua ja innostaa suomalaisia viemään toivoa maailmaan modernein lähetystyön keinoin. Rukoukseni on, että yhä useampi voisi elää entistä rohkeammin ja täydemmin todeksi kristityn elämää.

Jokaiselle on annettu paljon lahjaksi, ja meitä kehotetaan laittamaan lahjat likoon. Jumalalla on tehtävä jokaiselle. Jeesus ei lunastanut meitä sattumalta, vaan tarkoitusta ja tehtävää varten. Ja tämä valtuutus pitää meidät liikkeellä todistajan tehtävässä. Jumalan kädessä aikamme ja lahjamme tulevat siunatuiksi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku