skip to Main Content
Mrcela Marja-Liisa

Seniorityöntekijä
P. 045 615 3811
marjaliisa.mrcela@gmail.com
Alue: Itä-Suomi, kotipaikka Nilsiä.

Olen koulutukseltani filosofian maisteri ja kotoisin Nilsiästä. Aikoinaan lähdin sukua, körttiläisiä ja Jumalaa pakoon opiskelemaan kauas Turkuun, missä en tuntenut ketään. Jumala otti minut kiinni, ja lukiessani Raamattua kuulin Herran kutsun: Oletko valmis lähtemään, minne ikinä Hän haluaa? Vuonna 1982 lähdin Sansan lähetystyöntekijäksi kommunistiseen Jugoslaviaan.

Herra johdatti eteeni myös teologianopiskelijat, ja vuonna 1984 tapasin Zagrebissa Jakovin. Koimme, että voimme palvella Herraa paremmin yhdessä. Herran antamat lahjat ja kyvyt ovat täydentäneet yhteistä palvelemista seurakuntatyössämme.

Olimme Sansan lähetystyöntekijöinä entisessä Jugoslaviassa ja nykyisessä Kroatiassa, jossa toimimme evankelisen kirkon seurakuntatyössä. Siirryttyämme eläkkeelle vuonna 2015 jäimme Kroatiaan pitämään huolta kahdesta työntekijää vailla olevasta seurakunnasta ja palvelimme myös kauempana asuvia seurakuntalaisia.

Kun meillä on Herran lahjana kaksi maallista kotimaata ja kotia, olemme päättäneet olla vuorotellen vuoden Suomessa ja toisen Kroatiassa ja tehdä seniorityötä molemmissa maissa. Suomessa vierailemme mielellämme seurakunnissa saarnamassa ja kertomassa Sansan monipuolisesta lähetystyöstä ja erityisesti Kroatian työstä.

Yhteystietoni: P. 045 615 3811 tai marjaliisa.mrcela@gmail.com. Minuun saa yhteyden myös Sansan seurakuntapalveluiden kautta, p. 050 437 2151 / Tea Rasi tai seurakuntapalvelut@sansa.fi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku