Rukoile Toimi Lahjoita
Ora Eva

Hanna-lähettiläs
eva.ora@pp.inet.fi
Kotipaikka Turku

Olen turkulainen Hanna-piirin vetäjä ja piiriläinen, Hanna-työn lähettilääksi lupautunut Sansan vapaaehtoinen. Ammatiltani olen psykologi, tällä hetkellä työskentelen terveyskeskuksessa aikuisasiakkaiden parissa. Asun Turun merellisessä lähiössä, mikä tekee mm. avantouintiharrastuksen ja luonnosta nauttimisen helpoksi. Kaksi lastani aloittelee omaa elämäntaivaltaan opintojen parissa, ja heidän seurassaan vietetty aika on paitsi juhlaa myös opettavaista!

Aiemmin Hyvinkäällä asuessani päädyin Sansan toimintaan vapaaehtoiseksi siskoni innostamana. Turkuun muutettuani oli Hanna-piiri hyvä tapa löytää uusia tuttavuuksia – ja siitä se sitten lähti! Innostuin ehdottamaan piiriä myös omaan seurakuntaani, ja sen tueksi hain ja pääsin Hanna-lähettiläskoulutukseen.

Nyt vapaaehtoisena lähettiläänä minua innostaa ajatus siitä, että voin tarvittaessa muillekin kertoa Hanna-työstä sekä medialähetyksen suurista mahdollisuuksista erityisesti naisille, joita ei muuten ole helppo tavoittaa. Ja joille evankeliumi antaa enemmänkin kuin toivon, se antaa heille ihmisarvon ja tiedon Jumalan lapseudesta!

Sansan vapaaehtoisena olen halukas kertomaan Hanna-työstä ja tulen mielelläni puhumaan, jos se vapaa-aikaani suinkin mahtuu. Vapaaehtoisena opin aina itsekin uutta sekä saan samalla tukea omaan uskonelämääni. Medialähetys tuntuu innostavalta, kun omasta maasta ja kotoa käsin voin siten liittyä naisten rinkiin ympäri maailman parhaan mahdollisen aiheen – evankeliumin – kautta!

Yhteystietoni: eva.ora@pp.inet.fi. Minuun saa yhteyden myös Sansan palvelukoordinaattorin kautta, p. 050 437 2151 tai merja.vuohela@sansa.fi.

Pin It on Pinterest

Haku