skip to Main Content
Ora Eva

Toivoa naisille -lähettiläs
eva.ora@pp.inet.fi
Kotipaikka Turku

Olen turkulainen Uittamon hannat -piirin vetäjä ja piiriläinen, Toivoa naisille -lähettilääksi lupautunut Sansan vapaaehtoinen. Ammatiltani olen psykologi, tällä hetkellä työskentelen terveyskeskuksessa aikuisasiakkaiden parissa. Asun Turun merellisessä lähiössä, mikä tekee mm. avantouintiharrastuksen ja luonnosta nauttimisen helpoksi. Kaksi lastani aloittelee omaa elämäntaivaltaan opintojen parissa, ja heidän seurassaan vietetty aika on paitsi juhlaa myös opettavaista!

Aiemmin Hyvinkäällä asuessani päädyin Sansan toimintaan vapaaehtoiseksi siskoni innostamana. Turkuun muutettuani oli Hanna-piiri hyvä tapa löytää uusia tuttavuuksia – ja siitä se sitten lähti! Innostuin ehdottamaan piiriä myös omaan seurakuntaani, ja sen tueksi hain ja pääsin Toivoa naisille -lähettiläskoulutukseen.

Nyt vapaaehtoisena lähettiläänä minua innostaa ajatus siitä, että voin tarvittaessa muillekin kertoa Toivoa naisille -työstä sekä medialähetyksen suurista mahdollisuuksista erityisesti naisille, joita ei muuten ole helppo tavoittaa. Ja joille evankeliumi antaa enemmänkin kuin toivon, se antaa heille ihmisarvon ja tiedon Jumalan lapseudesta!

Sansan vapaaehtoisena olen halukas kertomaan Toivoa naisille -työstä ja tulen mielelläni puhumaan, jos se vapaa-aikaani suinkin mahtuu. Vapaaehtoisena opin aina itsekin uutta sekä saan samalla tukea omaan uskonelämääni. Medialähetys tuntuu innostavalta, kun omasta maasta ja kotoa käsin voin siten liittyä naisten rinkiin ympäri maailman parhaan mahdollisen aiheen – evankeliumin – kautta!

Yhteystietoni: eva.ora@pp.inet.fi. Minuun saa yhteyden myös Sansan seurakuntapalveluiden kautta, p. 050 437 2151 / Tea Rasi tai seurakuntapalvelut@sansa.fi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku