Rukoile Toimi Lahjoita
Pihlajamäki Katja

Hanna-lähettiläs
P. 044 063 4013
katja.pihlajamaki@gmail.com
Kotipaikka Uusikaupunki

Jäin eläkkeelle seurakunnan nuorisotyönohjaajan virasta vuonna 2011. Perheeseeni kuuluvat aviomies ja pieni laivakoira, schipperke. Lisäksi minulla on kaksi aikuista lasta ja neljä lastenlasta, jotka silloin tällöin tarvitsevat mummin hoitoapua.

Harrastan luonnossa lenkkeilyä, ristikoitten täyttämistä ja lastenlasten viihdyttämistä, silloin kun ryntäävät mummolaan. Oikeastaan he viihdyttävät mummia! Pidän myös lukemisesta ja käsitöistä. Kotiseurakunnassani Uudessakaupungissa vedän aikuisille avointa raamattupiiriä vuoroviikoin toisen vetäjän kanssa.

Sansan medialähetystyö on ollut minulle rakasta ja läheistä ihan alusta asti. Yksinäisenä Hanna-työn ystävänä ja kannattajana olin pitkään, kunnes keväällä 2015 perustimme näille kulmille oman Hanna-piirin. Ystävän yllytyksestä lähdin myös Hanna-lähettilääksi. Medialähetystyö on innostavaa! Ja niin kuin eräs Hanna-piiriläisemme sanoi, Hanna-työ on hienoa, kun siinä voi olla mukana lähetystyössä, vaikka onkin kotona.

Lähden mielelläni kertomaan Hanna-työstä ja Sansan medialähetystyöstä lähetyspiireihin, kouluille ja rippikouluryhmillekin. Yhteystietoni: p. 044 063 4013 tai katja.pihlajamaki@gmail.com. Minuun saa yhteyden myös Sansan palvelukoordinaattorin kautta, p. 050 437 2151 tai merja.vuohela@sansa.fi.

Pin It on Pinterest

Haku