skip to Main Content
Pihlajamäki Katja

Toivoa naisille -lähettiläs
P. 044 063 4013
katja.pihlajamaki@gmail.com
Kotipaikka Uusikaupunki

Jäin eläkkeelle seurakunnan nuorisotyönohjaajan virasta vuonna 2011. Perheeseeni kuuluvat aviomies ja pieni laivakoira, schipperke. Lisäksi minulla on kaksi aikuista lasta ja neljä lastenlasta, jotka silloin tällöin tarvitsevat mummin hoitoapua.

Harrastan luonnossa lenkkeilyä, ristikoitten täyttämistä ja lastenlasten viihdyttämistä, silloin kun ryntäävät mummolaan. Oikeastaan he viihdyttävät mummia! Pidän myös lukemisesta ja käsitöistä. Kotiseurakunnassani Uudessakaupungissa vedän aikuisille avointa raamattupiiriä vuoroviikoin toisen vetäjän kanssa.

Sansan medialähetystyö on ollut minulle rakasta ja läheistä ihan alusta asti. Yksinäisenä Toivoa naisille -työn ystävänä ja kannattajana olin pitkään, kunnes keväällä 2015 perustimme näille kulmille oman rukousryhmän. Ystävän yllytyksestä lähdin myös Toivoa naisille -lähettilääksi. Medialähetystyö on innostavaa! Ja niin kuin eräs piiriläisemme sanoi, Toivoa naisille -työ on hienoa, kun siinä voi olla mukana lähetystyössä, vaikka onkin kotona.

Lähden mielelläni kertomaan Toivoa naisille -työstä ja Sansan medialähetystyöstä lähetyspiireihin, kouluille ja rippikouluryhmillekin. Yhteystietoni: p. 044 063 4013 tai katja.pihlajamaki@gmail.com. Minuun saa yhteyden myös Sansan seurakuntapalveluiden kautta, p. 050 437 2151 / Tea Rasi tai seurakuntapalvelut@sansa.fi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku