skip to Main Content
Antila Pirjo

Vapaaehtoinen aluetyöntekijä
P. 050 5314124
pirjo.antila@gmail.com
Alue: Pohjanmaa, Lapuan hiippakunta, kotipaikka Alavus.

Kasvoin maalaistalossa Laihialla lapsuus- ja nuoruusvuodet. Valmistuin kunnalliseksi kodinhoitajaksi vuonna 1969, jonka jälkeen työskentelin etupäässä lapsiperheissä. Pyhäkoulua pidin nuoresta saakka. Toinen sydämen asia on lähetystyö.

Vaasassa asuessani palvelin monenlaisissa seurakunnan tehtävissä. Samalla koin Jumalan kutsua siirtyä kokotoimisesti hengelliseen työhön. Sana rohkaisi näin: ”Hän ei kutsumistaan ja valitsemistaan kadu”. Hakeuduin aikuisiällä Diakoniaopistoon ja sitä kautta diakoniksi kirkon työhön.

Toimin Töysän seurakunnan diakoniatyöntekijänä vuodesta 1992 vuoteen 2012, jolloin seurakunta liitettiin Alavuteen ja jäin eläkkeelle. Pienessä seurakunnassa tehtäviin kuului koko diakoniatyön kirjo.

Sanansaattajien työn alkuvuosina palvelin käytännön tehtävissä. Jumala on kuljettanut minua tehtävästä toiseen Sanalla virkistäen. Sitä Sanaa haluan jakaa toisillekin. Elämän lähde on hyvä tulla tunnetuksi, mutta ken siitä lähteestä juo, saa sammumattoman ilon, joka ei riipu ulkoisista olosuhteista.

Voin vierailla seurakunnissa kertomassa Sansan työstä ja jakamassa Sanaa. Kohtaan mielelläni ihmisiä myös henkilökohtaisesti ja pienryhmissä. Olen käytettävissä sopivin väliajoin arkipäivinä ja viikonloppuisin.

Yhteystiedot: P. 050 5314124 tai pirjo.antila@gmail.com. Minuun saa yhteyden myös Sansan seurakuntapalveluiden kautta, p. 050 437 2151 / Tea Rasi tai seurakuntapalvelut@sansa.fi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku