Rukoile Toimi Lahjoita
Palmu Sari

Vapaaehtoinen aluetyöntekijä
P. 050 336 9558
sari.palmu@elisanet.fi
Alue: Etelä-Suomi, kotipaikka Kirkkonummi.

Olen neljän nuoren aikuisen äiti ja asun pääkaupunkiseudulla, Kirkkonummen Sundsbergissä. Opiskelin lastentarhanopettajaksi Oulussa, lähellä synnyinkuntaani Pyhäjärveä. Vakituista työkokemusta sain Helsingissä ja Espoossa. Noin kahdeksan vuotta toimin myös talvisin koulunkäyntiavustajana ja kesäisin vanhusten hoitajana. Tällä hetkellä olen vakituinen Kirkkonummen kunnan lastentarhanopettaja.

Harrastan rukousta, lukemista, liikuntaa ja matkustamista. Vastaan Hanna-ryhmäni toiminnasta ja olen osallistunut seurakunnan luottamus- ja vapaaehtoistehtäviin, kuten kirkkovaltuustoon, lähetysjohtokuntaan ja messuavustajan työhön.

Vuonna 2003 Jeesus Kristus lähestyi minua Sansan tuottaman Raamattu kannesta kanteen -radio-ohjelman välityksellä: syntyi rakkaussuhde. Jumalan johdatuksella tutustuin ensin Toivoa naisille/Hanna-työhön ja sitten Sansaan. Kymmenen vuoden ajan olen tukenut medialähetystyötä esirukouksin ja taloudellisesti. Sansan tapahtumissa olen ollut kuuntelijan ja työntekijän rooleissa mm. medialeirin raamatunopettajana ja Hannojen helaleiriä suunnittelemassa ja toteuttamassa. Koen Sansan hengelliseksi kodikseni.

Vapaaehtoistyö merkitsee minulle Jumalan tahdon toteuttamista, rakkauden kaksoiskäskyn ja lähetyskäskyn toteuttamista, koska Jumala on ensin rakastanut minua ja lähettänyt Poikansa syntien sovitukseksi. En elä enää itselleni vaan hänelle.

Olen valmis rohkaisemaan kristittyjä ja rukoilemaan heidän kanssaan, levittämään evankeliumia ja pitämään esillä medialähetystyötä seurakuntavierailuilla eri tavoin. Minuun saa yhteyden Sansan seurakuntapalveluiden kautta, p. 050 448 8009 tai seurakuntapalvelut@sansa.fi.

Pin It on Pinterest

Haku