skip to Main Content
Palmu Sari

Vapaaehtoinen aluetyöntekijä
Alue: Etelä-Suomi, kotipaikka Kirkkonummi.
seurakuntapalvelut@sansa.fi

Olen neljän aikuisen lapsen äiti. Asun pääkaupunkiseudulla, Kirkkonummen Sundsbergissä. Opiskelin lastentarhanopettajaksi Oulussa, lähellä synnyinkuntaani Pyhäjärveä. Vakituista työkokemusta sain Helsingissä, Espoossa ja Kirkkonummella. Noin kahdeksan vuotta toimin myös talvisin koulunkäyntiavustajana ja kesäisin vanhusten hoitajana. Tällä hetkellä olen Espoon kaupungin vakituinen lastentarhanopettaja.

Harrastan rukousta, lukemista, liikuntaa ja matkustamista. Ohjaan kahta Toivoa naisille -rukousryhmää ja olen osallistunut seurakunnan luottamus- ja vapaaehtoistehtäviin, kuten kirkkovaltuustoon, lähetysjohtokuntaan ja messuavustajan työhön.

Vuonna 2003 Jeesus Kristus lähestyi minua Sansan tuottaman Raamattu kannesta kanteen -ohjelman välityksellä: syntyi rakkaussuhde. Jumalan johdatuksella tutustuin ensin Toivoa naisille -työhön ja sitten Sansaan. Viidentoista vuoden ajan olen tukenut medialähetystyötä esirukouksin ja taloudellisesti. Sansan tapahtumissa olen ollut kuuntelijan ja työntekijän rooleissa, mm. naistenpäivien ja Hannojen helaleirin suunnittelijana ja toteuttajana. Koen Sansan hengelliseksi kodikseni.

Vapaaehtoistyö merkitsee minulle Jumalan tahdon toteuttamista, rakkauden kaksoiskäskyn ja lähetyskäskyn toteuttamista, koska Jumala on ensin rakastanut minua ja lähettänyt Poikansa syntien sovitukseksi. En elä enää itselleni vaan hänelle.

Olen valmis rohkaisemaan kristittyjä ja rukoilemaan heidän kanssaan, levittämään evankeliumia ja pitämään esillä medialähetystyötä seurakuntavierailuilla eri tavoin. Mielelläni teen myös haastatteluja Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaan. Minuun voi ottaa yhteyttä Sansan seurakuntapalveluiden kautta, p. 050 437 2151 / Tea Rasi tai seurakuntapalvelut@sansa.fi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku