Rukoile Toimi Lahjoita
Hauta-aho Satu

Hanna-työn ohjaaja (osa-aikainen)
Vapaaehtoinen aluetyöntekijä
P. 050 574 2855
satu.hauta-aho@sansa.fi
Alue: Koko Suomi, erityisesti Pohjanmaa, Lapuan hiippakunta, kotipaikka Lehtimäki.

Asun Alajärvellä Lehtimäen kylässä. Perheeseeni kuluvat aviomies Juha sekä lapset Hermanni, Lauri ja Viljami. Meillä on maatila, jossa on lypsykarjaa. Mieheni hoitaa tilaa yhdessä veljensä kanssa.

Olen ammatiltani fysioterapeutti, mutta en tee sitä päivätyökseni. Toimin osa-aikaisena Hanna-työn ohjaajana, minkä lisäksi annan aikaani Sansan vapaaehtoistyöhön, lähetyssihteerin tehtäviin Lehtimäen kappeliseurakunnassa ja autan maatilan töissä. Harrastan lenkkeilyä, kahvakuulaa, ylistystanssia sekä kuorolaulua. Olen mukana myös järjestötoiminnassa.

Jeesus on antanut meille lähetyskäskyn, ei pyyntöä! Haluan olla mukana tässä tärkeässä tehtävässä. Medialähetystyö on nykyaikaa. Median avulla Jumalan suunnitelma toteutuu, ja Jeesuksen ilosanoma ylittää mahdottomiakin rajoja. On huikeata ajatella, kuinka evankeliumi kaartaa taivaan äärestä taivaan toiseen ääreen radioaaltojen ja satelliittiyhteyksien kautta.

Teen mielelläni kaikenlaisia seurakuntavierailuja ja tulen mukaan erilaisiin tapahtumiin. Kysyä voi muihinkin tehtäviin. Yhteystietoni: P. 050 574 2855 tai satu.hauta-aho@sansa.fi. Minuun saa yhteyden myös Sansan seurakuntapalveluiden kautta, p. 050 448 8009 tai seurakuntapalvelut@sansa.fi.

Pin It on Pinterest

Haku