skip to Main Content
Kuronen Soila

Vapaaehtoinen aluetyöntekijä
P. 0400 634 272
soilakuronen@gmail.com
Alue: Itä-Suomi, Kuopion hiippakunta, kotipaikka Lieksa.

Jäin työeläkkeelle luokanopettajan työstä toukokuussa 2011. Elän yksin, mutta olen kiitollinen kolmen aikuisen lapseni perheistä. Minulla on neljä pientä lastenlasta, joten mummin sylille ja käsille on käyttöä.

Kotikaupunkini on Lieksa, itäsuomalainen luontokaupunki. Iloitsen Lieksan seurakunnasta ja vapaaehtoistyöstä, johon olen saanut osallistua myös eri luottamustoimissa. Käsillä tekeminen, liikkuminen kävellen ja kuntosalilla sekä kesällä mökkielämä kasvimaineen tuovat virkeyttä arkeeni. Ystävien tapaaminen niin rukouksessa kuin kahvitellen ja keskustellen ovat myös kiitoksen aiheitani.

Syksyllä 2011 Herramme alkoi avata kiinnostusta Sansan lähetystyötä kohtaan. Sain tilaisuuden toimia evankeliumin viejänä yhdessä toisten kanssa median avulla, kun aikanaan minulla ei ollut mahdollisuutta lähteä lähetystyöhön.

Minulle ovat erityisen läheisiä Sansan pienryhmätoiminta ja Toivoa naisille -ryhmä. Kerron mielelläni medialähetysasiaa Pielisen ympäristökunnissa, esimerkiksi lähetyspiireissä. Yhteystietoni: P. 0400 634 272 tai soilakuronen@gmail.com. Minuun saa yhteyden myös Sansan seurakuntapalveluiden kautta, p. 050 448 8009 tai seurakuntapalvelut@sansa.fi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku