Rukoile Toimi Lahjoita
Reuhkala Timo

Kansainvälisen kumppanuustoiminnan johtaja
P. 050 368 8077
timo.reuhkala@sansa.fi
Sansan yhteyshenkilö Espoon ja Helsingin hiippakunnissa

Olen Timo Reuhkala Nurmijärveltä. Kansainvälisen kumppanuustoiminnan johtajana vastuualueitani ovat Sansan ulkomaiset kumppanit. Ennen kuin tulin vuonna 2004 Sansaan, toimin Genevessä Luterilaisen maailmanliiton viestinnän konsulttina ja kristillisen kasvatuksen johtavana sihteerinä. Sitä ennen olin 7 vuotta radiolähetystyössä Keniassa.

Medialähetystyön osa-alueista tunnen parhaiten satelliittitelevisiotyön ja radiotoiminnan. Olen SAT-7:n kansainvälisen valtuuston jäsen ja vuosina 2010–2015 toimin SAT-7 Euroopan hallituksen puheenjohtajana. Olin pitkään myös Etiopian radiotyön hallinnon eri tehtävissä. Toimin Luterilaisen maailmanliiton edustajana katolisessa viestinnän koulutuksen verkostossa, mikä sisältää muun muassa viestinnän opettamista erilaisissa työpajoissa.

Suomen lähetysneuvoston puheenjohtajana olen mukana Euroopan lähetysneuvostojen verkostossa. Seuraan uusimpia missiologisia virtauksia Kirkkojen maailmanneuvoston kokouksissa ja Suomen Evankelisen Allianssin verkostossa. Osallistun myös Suomen ekumeenisen neuvoston kokouksiin ja seuraan sitä kautta ekumeenisia keskusteluita.

Olen Sansan yhdyshenkilö Espoon ja Helsingin hiippakunnissa, mutta vierailen mielelläni seurakunnissa muuallakin Suomessa.

Pin It on Pinterest

Haku