skip to Main Content
Korpiaho Tuula

Seniorityöntekijä
P. 050 549 9705
tuula.korpiaho@gmail.com
Alue: Etelä-Suomi, kotipaikka Hyvinkää.

Olen toiminut Sansassa sen perustamisesta lähtien, ensin lähetystyöntekijänä yhdessä Matti-puolisoni kanssa vajaat 18 vuotta ja sen jälkeen kotimaan työssä lähes 25 vuotta. Viimeiset vuodet toimin lähetysjohtajan avustajana ja lähettikuraattorina sekä kirkon työnohjaajana.

Lähetysrakkauteni kohdentui alusta saakka slaavilaiseen maailmaan Venäjän kautta Balkanille ja Kroatiaan, jossa saimme palvella viimeiset kahdeksan vuotta 1980-luvulla. Yhä edelleen pidämme yllä aktiivista yhteyttä entiseen seurakuntaamme itäisessä Kroatiassa – niin kauan kuin meille terveyttä ja voimia suodaan.

Olen iloinnut siitä, että olen seniorina saanut edelleen olla mukana seurakuntavierailujen ja lähetyspiirien pyynnöstä kertomassa Sansan medialähetyksen kuulumisia. Olen mielelläni käytettävissä lähetystilaisuuksissa ja pienryhmissä, olipa kyseessä medialähetys- tai Hanna-ryhmä.

Yhteystietoni: P. 050 549 9705, sähköposti tuula.korpiaho@gmail.com Minuun saa yhteyden myös Sansan seurakuntapalveluiden kautta, p. 050 437 2151 / Tea Rasi tai seurakuntapalvelut@sansa.fi.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku