skip to Main Content
Intia Innostaa Ja Ihastuttaa 30 Vuoden Jälkeenkin
Media tavoittaa Intiassa! Vuonna 2018 Sansan kustantamien sisältöjen vaikutuspiirissä on jo 578 miljoonaa intialaista. Kuva: TWR-Intia.

Intia innostaa ja ihastuttaa 30 vuoden jälkeenkin

Vuonna 2018 Sansa juhlii yhteistä 30 vuoden matkaa intialaisten rinnalla. Olemme tehneet, ja teemme edelleenkin, yhteistyötä TWR-Intian (Trans World Radio) ja luterilaisten kirkkojen yhteistyöelimen UELCI:n (United Evangelical Lutheran Churches in India) kanssa.

Sansan ja suomalaisten tukemia radio-ohjelmia tehdään kymmenellä vähemmistökielellä ja neljällä Toivoa naisille -ohjelmakielellä sekä televisio-ohjelmaa hindin kielellä.

Ohjelmien tuottajat lähettävät Sansaan palautteita, joita lukemalla pääsemme lähelle intialaisia kristittyjä. Näin kirjoittaa eräs radio-ohjelman kuuntelija Jharkhandista:

– Olen kuunnellut khariankielisiä ohjelmia nyt vuoden ajan. Ennen elimme täällä maaseudulla niin kuin heimomme esi-isät ennen meitä. Kiitos siitä, että opetatte meille Jumalan Sanaa ja autatte meidät pois vääriltä teiltä. Ponnistelunne tuottavat hedelmää Jumalan kunniaksi!

Väkirikas Intia valloittaa

Juhlavuoden 2018 aikana näemme, mitä kaikkea Sansan Intia-työssä on 30 vuoden aikana tapahtunut. Voit tutustua – ja rakastua – Intiaan ja siellä asuviin ihmisiin, joita viimeisimpien laskelmien mukaan on jo noin 1,3 miljardia. Arvioidaan, että vuonna 2025 Intiasta tulisi maailman väkirikkain maa.

Sansa tukee evankelioivaa mediatyötä Intiassa erityisesti vähemmistökielillä. Sansa pyrkii myös edistämään luterilaisten kirkkojen yhteistyötä niin, että luterilaiset kirkot voivat ottaa median oman työnsä välineeksi. Toivoa naisille -työn kautta Sansa tukee intialaisten naisten aseman vahvistamista.

Seuraa juhlavuoden viestintää ja tapahtumia Lähde-lehdestä, Facebookista, Twitteristä ja nettisivuilta. Tarjolla on mielenkiintoisia artikkeleita, kuvia, videoita ja palautteita. Tammikuun Lähetysaika-ohjelma on myös Intia-tunnelmissa.

Laita nyt jo kalenteriisi sunnuntai 18.2. Silloin Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa vietetään Sansan kolehtipyhää ja seurakunnissa kerätään kolehti Intian mediatyölle.

Lue lisää Intian mediatyöstä!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku