skip to Main Content
Joulukalenteri Jakaa Parasta Lahjaa

Joulukalenteri jakaa parasta lahjaa

Sansan sähköinen joulukalenteri johdattaa joulun sanoman äärelle. Se muistuttaa, että paras lahja annettiin kaikille, kun Jeesus syntyi valoksi maailmaan. Tämä valo loistaa niin Suomessa kuin Lähi-idässä ja Aasiassakin.

Joulukalenterin luukuista avautuu medialähetystyön maailma. Jokainen luukku sisältää yllätyksen, esimerkiksi videon, valokuvan tai kilpailun. Joulukalenteriin pääsee Sansa.fi-etusivulta (katso sivun yläosassa oleva ”karuselli”) ja Sansan Facebookissa. Luukkuja voi avata, vaikkei olisi Facebookin rekisteröitynyt käyttäjä.

Joulukalenterin sisällöt ovat toteuttaneet Merja Kauppinen, Petteri Rantamäki ja Marja Soikkeli. Kalenterin pohjana on Mediashaken kehittämä digijoulukalenteri.

– 1. joulukuuta kalenterin näki Facebookissa liki 5500 henkeä ja päivitystä jaettiin 47 kertaa! Näin tieto joulukalenterista levisi heti laajalle joukolle. Toivomme, että yhä uudet ihmiset löytävät kalenterin ja tulevat tutustumaan medialähetystyön maailmaan, sidosryhmäpäällikkö Marja Soikkeli sanoo.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku