skip to Main Content
Joulukeräyksellä Kristillisiä Ohjelmia Aasiaan Ja Lähi-itään
Paras lahja annettiin, kun Jeesus syntyi valoksi maailmaan. Miljoonat ihmiset Aasiassa ja Lähi-idässä eivät ole kuulleet Jeesuksesta, mutta he voivat kuulla joulun sanoman median välityksellä.

Joulukeräyksellä kristillisiä ohjelmia Aasiaan ja Lähi-itään

Sansan joulukeräys suuntautuu Aasiaan ja Lähi-itään. Radion, television ja mobiililaitteiden välityksellä voidaan kertoa jouluevankeliumia myös niille, jotka eivät ole sitä ennen kuulleet.

– Jaamme parasta lahjaa radio- ja tv-ohjelmien välityksellä Indonesiassa, Intiassa, Kiinassa, Kambodžassa, Turkissa ja Lähi-idän maissa yhteensä 25 kielellä. Joulukeräyksellä tuemme myös lähettiemme Eeva ja Jari Vähäsarjan työtä, kertoo sidosryhmäpäällikkö Marja Soikkeli.

Medialähetysjärjestö TWR:n yhteydessä Wienissä työskentelevän diplomi-insinööri Jari Vähäsarjan tehtävänä on huolehtia, että radiotekniikka toimii ja mobiiliviestimistä kuuluu Jeesus. Eeva Vähäsarja puolestaan koordinoi kansainvälistä Hanna-työtä Euroopan alueella.

Esimerkiksi Kiinassa saadaan 21 eurolla teologisen radioseminaarin oppikirja ja MP3-soitin. 90 eurolla saadaan paikallisradio-ohjelma Indonesiaan, Kambodžaan tai Turkkiin ja 130 eurolla lyhytaalto-ohjelma Intiaan tai Kiinaan.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku