skip to Main Content
Joulukeräys Tukee Darinkielisiä Tv-ohjelmia Afganistaniin
Sansan joulukeräyksen tuotolla välitetään toivon ja rauhan sanomaa muun muassa Afganistaniin.

Joulukeräys tukee darinkielisiä tv-ohjelmia Afganistaniin

Joulua vietetään eri puolilla maailmaa erilaisissa merkeissä − paikoitellen toivottomuuden ja rauhattomuuden keskellä. Tänä jouluna katseemme kääntyvät lähimmäisiimme Afganistanissa. Sansan joulukeräyksen tuotolla kustannetaan erityisesti toivontäyteistä darinkielistä kristillistä ohjelmaa.

Yhteistyökumppanimme, satelliittitelevisio SAT-7:n katsoja Afganistanista kirjoitti syyskuussa 2021 persiankieliselle SAT-7 Pars -kanavalle:

− Uskon, että Jeesus haluaa suojella minua ja perhettäni. Mutta jos Taliban saa tietää olevani kristitty, he tulevat uhkaamaan meitä. En pelkää oman elämäni puolesta, koska olen antanut sen Jeesukselle, mutta uskoni vuoksi myös perheeni on vaarassa. Turvaudun ja luotan Jumalan Sanaan.

Katsojat lähettävät rukous- ja avunpyyntöjä

SAT-7 Parsin darin-, farsin- ja tadžikinkieliset ohjelmat tuovat rauhan sanomaa Lähi-itään ja Keski-Aasiaan. Ohjelmia voi edelleen katsoa myös Afganistanissa. Kanavan henkilökunta pitää yhteyttä katsojiin ja viestittää heille, ettei heitä ole unohdettu ja että heidän puolestaan rukoillaan.

Tv-kanavan henkilökunta saa jatkuvasti rukous- ja avunpyyntöjä afganistanilaisilta. Rukoustuen tärkeyden lisäksi afganistanilaisten lähettämistä viesteistä välittyy se, miten merkityksellistä yhteydenpito heille on.

Lahjoita toivon ja rauhan sanomaa Afganistaniin. Työtä on paljon ja tarve on suuri.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku