skip to Main Content
Joulukeräys Tukee Kristillisen Kasvatuksen Ohjelmia
Joulukeräyksen tuotolla kustannetaan kristillisen kasvatuksen ohjelmia Aasiassa ja Lähi-idässä. Kaikista Sansan kustantamista ohjelmista noin 22 prosenttia on kristillistä kasvatusta.

Joulukeräys tukee kristillisen kasvatuksen ohjelmia

Aasiassa on paljon kristittyjä, joilla ei ole ketään, kenen kanssa juhlia joulua. He ovat ehkä sukunsa ainoita kristittyjä, ja moni kärsii uskonsa vuoksi. Tänä jouluna muistamme juuri heitä, sillä emme haluaisi jättää ketään yksin.

Sansan joulukeräyksen tuotolla kustannetaan kristillisen kasvatuksen ohjelmia Aasiassa ja Lähi-idässä. Kaikista Sansan kustantamista ohjelmista noin viidesosa on kristillisen kasvatuksen ohjelmia. Pääosa niistä on suunnattu Lähi-itään. Monet lapsille lähetettävät ohjelmat, esimerkiksi SAT-7:n tv-ohjelmat, ovat kristillistä kasvatusta eli Raamatun mukaisen elämän opettamista.

Aasiassa kristillisen kasvatuksen ohjelmia ovat esimerkiksi japaninkieliset radio-ohjelmat ja Indonesian Balilla radioitavat ohjelmat. Myös mandariinikiinankielisissä mediasisällöissä on paljon kristillistä kasvatusta. Lisäksi monissa muissa Sansan kustantamissa, aikuisille suunnatuissa ohjelmissa on ainakin jossain määrin kristillistä kasvatusta.

Kristillisten kasvatusohjelmien ajatuksena on rohkaista kristittyä kasvamaan uskossaan niin, että hän alkaisi kertoa evankeliumia eteenpäin, tuottaa hedelmää. Raamatun mukaan ”hedelmästään puu tunnetaan” (Matt. 12:33). Jumala antaa voiman hyvien hedelmien kasvuun, eikä näitä hedelmiä ole tarkoitettu vain omaan käyttöön vaan yhteisesti nautittaviksi.

Katso kalastajan vaimon koskettava tarina Kambodžasta!

Anna joululahjaksi kristillisen kasvatuksen ohjelmia Aasiaan ja Lähi-itään.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku