skip to Main Content
Laulava Joulukortti: ”Niityllä Lunta – Toimistossa Vähän Vähemmän”

Laulava joulukortti: ”Niityllä lunta – toimistossa vähän vähemmän”

Joulun alusviikoilla jäyhempikin suomalainen saattaa alkaa hyräillä kesken töiden. Mistä siinä on kysymys? Lieneekö osa joulun odotusta. Tuosta odotuksesta käytetään sanaa adventti, joka juontuu latinankielisistä sanoista ”adventus Domini”, Herran saapuminen. Askareiden keskellä hyräillessä voi samalla alkaa laskeutua jouluun. Ilokin voi nousta pintaan ja rauha sydämeen.

Me Sansassa teemme työtä sen eteen, että Jumalan rakkaus ihmisiä kohtaan saisi loistaa sydämiin sielläkin, missä Hänen rakkaudestaan ei ole aiemmin kuultu. Meille on annettu tie Jumalan luo: Jeesus tuo rauhan ihmissydämiin.

Haluamme kiittää kuluneesta vuodesta ylläolevalla videolla.

Jos laulattaa, voithan laulaa Pekka Simojoen sävelin ja sanoin mukana. Jaa video sivun alalaidan jakolinkeillä kaverillesikin.

Niityllä lunta

1. Niityllä lunta, hiljaiset kadut, / taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus. / Muistojen virta, lapsuuden sadut. / Sanoma joulun on uusi mahdollisuus. / Joulu on taas, riemuitkaa nyt. / Lapsi on meille tänä yönä syntynyt. / Tulkoon toivo kansoille maan, / pääsköön vangit vankilastaan. / Uskon siemen nouskoon pintaan, / olkoon rauha loppumaton. / Joulu on taas, kulkuset soi. / Jossakin äiti lasta seimeen kapaloi. / Tulkoon juhla todellinen, / tulkoon Jeesus Herraksi sen. / Tulkoon rakkaus ihmisrintaan, / silloin joulu luonamme on.

2. Tahtoisin päästä paimenten mukaan, / unohtaa kiireen ja melun rasittavan. / Aamu kun koitti, tiesikö kukaan, / tuo ensi joulu sai muuttaa historian. / Joulu on taas, riemuitkaa nyt. / Lapsi on meille tänä yönä syntynyt. / Tulkoon toivo kansoille maan, / pääsköön vangit vankilastaan. / Uskon siemen nouskoon pintaan, / olkoon rauha loppumaton. / Joulu on taas, kulkuset soi. / Jossakin äiti lasta seimeen kapaloi. / Tulkoon juhla todellinen, / tulkoon Jeesus Herraksi sen. / Tulkoon rakkaus ihmisrintaan, / silloin joulu luonamme on.

3. Ikuisen joulun jos tahdot löytää, / sydämes avaa ja kohtaat Vapahtajan. / Et löydä kultaa, et juhlapöytää, / löydät vain seimen ja tallin koruttoman. / Joulu on taas, riemuitkaa nyt. / Lapsi on meille tänä yönä syntynyt. / Tulkoon toivo kansoille maan, / pääsköön vangit vankilastaan. / Uskon siemen nouskoon pintaan, / olkoon rauha loppumaton. / Joulu on taas, kulkuset soi. / Jossakin äiti lasta seimeen kapaloi. / Tulkoon juhla todellinen, / tulkoon Jeesus Herraksi sen. / Tulkoon rakkaus ihmisrintaan, / silloin joulu luonamme on. Joulu on taas.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku