skip to Main Content
Kymmenvuotias Myriam: ”Jumala Ei Antanut Isisin Tappaa Meitä”
Kun pakolaisleirillä vieraillut tv-toimittaja pysähtyi kuuntelemaan vielä yhtä lasta, syntyi maailmanlaajuinen ketjureaktio. Myriamin videon on katsonut jo monta miljoonaa ihmistä. Kuva: SAT-7.

Kymmenvuotias Myriam: ”Jumala ei antanut Isisin tappaa meitä”

Arabiankielisen lastenkanava SAT-7 Kidsin tuottaja ja juontaja, egyptiläinen Essam Nagy oli kuvaamassa irakilaisella pakolaisleirillä Miksi on näin? -ohjelmaansa. Yhtäkkiä 10-vuotias Myriam nykäisi Essamia hihasta ja pyysi, että tämä haastattelisi myös häntä.

Tuosta haastattelusta tuli jättimenestys. Myriam kertoi tv-kameralle, että hän ei kanna kaunaa vaan pyytää Jumalaa antamaan anteeksi Isisin joukoille. Pieni tyttö puhui suurempia asioita kuin moni aikuinen.

Myriamin paras ystävä, Sandra, joutui myös pakenemaan Irakista. Kumpikaan ei tiennyt, minne toinen oli päätynyt. SAT-7 Kidsin työntekijät päättivät etsiä Sandran. Toisilleen rakkaat tytöt päätyivät lopulta samaan pakolaisleirin koululuokkaan.

Katso Myriamin tarina:

SAT-7 Kids haluaa hälventää lasten pelkoja

Arabimaissa asuvien lapsikatsojien tarpeet ovat aivan erilaisia kuin Pohjois-Euroopassa. Esimerkiksi Syyriassa ja Irakissa suurin haaste on pelko.

– Kun lapsi elää pelossa, häntä ei voi ravita henkisesti tai hengellisesti. Haluaisimme tarjota jonkinlaisen vastauksen huoliin, joita lapsilla on. Pelot tulee hälventää kertomalla, että Jumala pitää heistä huolen vaikeinakin aikoina, Essam Nagy sanoo.

SAT-7 Kids on ainoa arabiankielinen kristillinen lastenkanava, ja se lähettää ohjelmaa kellon ympäri. Sansan kesäkeräyksen tuotolla tuetaan SAT-7 Kidsin toimintaa ja myös muuta SAT-7:n televisiotyötä.

Tutustu keräykseen ja lähetä maksuton e-kortti ystävillesi!

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku