skip to Main Content
Kahden Miljardin Tavoite Toteutumassa
"Rukoustemme, lahjojemme ja työmme tuloksena lähes kolmasosa maailman asukkaista voi kuulla: Jumala rakastaa sinua", iloitsee toiminnanjohtaja Juha Auvinen Sansan strategian 2010-2015 toteutumisesta.

Kahden miljardin tavoite toteutumassa

– Rukoustemme, lahjojemme ja työmme tuloksena lähes kolmasosa maailman asukkaista voi kuulla kaikkein tärkeimmän uutisen: Jumala rakastaa sinua, toiminnanjohtaja Juha Auvinen iloitsi Rauman Medialähetyspäivillä pitämässään linjapuheessa. Tämä merkitsee sitä, että Sansan näky kahden miljardin ihmisen tavoittamisesta strategiakaudella 2010-2015 toteutuu.

– Kuusi vuotta sitten olimme innostuneita ja epäileviä. Millä lihaksilla tuo huikea näky voisi toteutua? Nyt voimme kiittää Jumalaa, että se näyttää toteutuvan. Tutkimukset kertovat, että Sansan ja kumppaniemme yhteistyön tuloksena evankeliumi tulee median kautta yli kahden miljardin ihmisen ulottuville.

Pelkästään Intiassa, jossa Sansa tukee työtä 17 kielellä, radio- ja tv-ohjelmat ovat yli 500 miljoonan ihmisen ulottuvilla.

– Evankeliumi saavuttaa syrjäisiä seutuja ja syrjittyjä ihmisiä, antaa ihmiskaupan uhrille toivon paremmasta, koulupudokkaalle tarkoituksen elämään, uskonsa tähden vainotulle rohkeutta hakeutua muiden kristittyjen yhteyteen.

Kohtaamisia Aasiassa

Kiinassa Juha Auvinen tapasi viime syksynä ihmisiä, jotka ovat kuunnelleet Sansan kustantamia radio-ohjelmia jo 40 vuoden ajan:

– He ehdottivat ohjelmien laittamista mobiililaitteisiin ja tarjoutuivat maksamaan sovellusten tekemisen, kun me kumppanimme kanssa huolehdimme sisällöstä.

Vieraillessaan keväällä Kambodžassa hän kuuli yksinhuoltajaäidistä, joka löysi perheohjelmien kautta toivon Jeesuksessa. Nyt äiti rukoilee 15-vuotiaasta pojastaan pastoria, että tämä voisi jakaa toivoa toisillekin.

Medialähetys muuttuu, kun media ja lähetys muuttuvat

Rauman Medialähetyspäivillä 13.6.2015 pitämässään linjapuheessa Juha Auvinen muistutti, että niin lähetystyö kuin mediakin elävät muutoksen aikaa. Tämän päivän lähetystyö suuntautuu kaikkialta kaikkialle. Lähetystyötä tehdään vuorovaikutuksessa, toisilta oppien ja toinen toistaan tukien.

Mediamaailmassa sosiaalinen media on mullistanut perinteisen yksisuuntaisen viestinnän. Viestit kulkevat joka suuntaan, niin yksilöllisin välinein kuin valtamediankin kautta.

– Meidän kristittyjen tulee viedä viestiä Jumalan rakkaudesta välineillä, joita valtaosa maailman ihmisistä käyttää päivittäin. Tällä elämää muuttavalla sanomalla on tekemistä koko ihmisen arkielämän kanssa. Sellainenkin ihminen, joka ei ole koskaan kuullut Jumalasta, elää Hänen luomassaan maailmassa. Jokaisella on oikeus kuulla, että hän on Jumalan luoma ja Kristuksen lunastama, Juha Auvinen korosti.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku