skip to Main Content
Sansan Hallituksen Jäsen Kari Eskelinen Kirkkoherraksi Nastolaan
Nastolan kirkkoherrana heinäkuussa aloittavalla Kari Eskelisellä on työkokemusta myös Sansasta. Kuva: Leena Punkari.

Sansan hallituksen jäsen Kari Eskelinen kirkkoherraksi Nastolaan

Sansan hallituksen jäsen, pastori Kari Eskelinen, 54, aloittaa heinäkuun alussa Nastolan seurakunnan kirkkoherrana. Nastolassa asuva Kari Eskelinen on viime vuodet toiminut Päijät-Hämeen seurakuntien keskusrekisterin johtajana.

− Minulla on vahva kutsu seurakunnan paimenen tehtävään. Toisaalta koen myös hallinnon tehtävät luontevina, Kari Eskelinen kertoo.

Hän kehuu kotiseurakuntansa työntekijöitä, vapaaehtoisia ja luottamushenkilöitä. Nastolan seurakunta, jossa on noin 11 300 jäsentä, on tämän vuoden alusta kuulunut Lahden seurakuntayhtymään.

Sansan aluesihteerinä vuosina 2003−2009

Kari Eskelinen työskenteli Sansan aluesihteerinä vuosina 2003−2009 ja myös Kesäpäivien koordinaattorina vuodesta 2006. Vuoden 2010 alusta hän on toiminut Sansan hallituksen jäsenenä.

− Lähetystyötä olen pitänyt merkityksellisenä lapsuudestani asti. Suomen Lähetysseuran Taiwanin- ja Thaimaan-lähetti Salli Lamponen oli minulle tärkeä henkilö ja esikuva, Kari Eskelinen kertoo.

− Toivon, että kauttani Sansan toimintaan ja hallitustyöskentelyyn välittyy kosketuspinta seurakuntayhtymän toimintaperiaatteisiin ja seurakunnan lähetystyön strategiaan.

Pin It on Pinterest

Back To Top
Haku